Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levendulasbokor

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fantázia rejtélyes dolog, bár némiképp irányítható, azért mégsem teljes mértékben. Vagyis elkalandozhat az agyunk olyan területekre, amelyek felé tudatosan tán nem is akarnánk menni. Kiderülhet, hogy ez a kalandozás fájdalmas, de az is elképzelhető, hogy izgalmasnak…..
Elméláztunk már azon, hogy mit tegyen a férfi a nője vagy neje hűségéért, meg mit tegyen a nő a férje vagy embere gáncstalanságáért, de ne ringassuk magunkat abban a hitben, hogy csak olyan polgártársak léteznek, akik az örök hűségről álmodnak. Biztos meglep jónéhány…..
levendulasbokor 2012.08.04 09:54:07
@skarlát betű: nem kizárólagos a poligám vagy a monogám életvitel, azt hiszem életfázisoktól, helyzetektől függ, kinek mi a jó, ezért sem akarok én sem magamban, sem mások számára igazságot tenni, hogy mi a jó, jobb, elfogadható, stb.
levendulasbokor 2012.08.04 16:47:54
@micu13: és gondoltál már rá, hogy lemondassz a falkavezérségről, pedagógiai célból, és hagyod egy kicsit szétesni a falkát, hátha némileg felrázza?
levendulasbokor 2012.08.04 17:51:42
@micu13: furcsa az élet, hasonló folyamatok végbementek nálunk is, csak amikor kezembe vettem a dolgokat, akkor még passzívabbá vált, és úgy érezte "férfiatlanná" válik mellettem az én falkavezérségem hatására. akkor ment galyra a szexuális életünk. aztán kezdtem ráhagyni a dolgokat, összeszedte magát, most már tudja irányítani az életét, férfinak érzi magát, egyre sikeresebb. csak még a mi kettőnk élete nincs rendbe.