Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kraczli

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
Kraczli 2012.08.03 12:26:19
Jobban tette volna az Aczél Endre és "társai",ha semmi mást nem tesznek, csak annyit: "SZÉP VOLT DANI!"
Mindjárt az elején leszögezem, sem jobbikos, sem fideszes nem vagyok és nem is a politika oldala az amiről írni szeretnék, hanem arról a jelenségről, ami a médiát, a balliberális médiát jellemzi.
Sajnos a régi pártállami és rendszerváltás utáni főleg liberális "eszme" miatt az ország nem hozzájuk csatlakozó és kevésbé iskolázott rétegeit, részét (senkit nem akarok megsérteni ezzel), de óriási mértékben hülyének nézik.
Miért is írom ezt és miért pont az Aczél Úr írása a "Gyurta Dani bűne " cikk nyomán: " Aczél Endre sietett leszögezni, hogy, ha még 10 métert kellett volna úszni, az angol fiú nyer" ragadta meg a figyelmemet...
Régóta figyelem a sportműsorokban, amikor "megszólal"... inkább ne tenné...rengeteg szakmaiatlanság, pontatlanság jellemzi és nem egyszer lekicsinylő, enyhén szólva gúnyoros megjegyzései vannak, mintha ő már nyert volna valamit egy világversenyen....Most cikizhetném is, hiszen ezt a legkönnyebb. Nem teszem.
Inkább tényeket írok.
A régi rendszer szolgái úgy érezték, hogy bármit megtehetnek...Az Aczél Úr is véleményem szerint egy ilyen egyszerű, semmitmondó szolga..., akinek az ilyen cikkben megjelenő véleményére oda sem szabadna figyelni....
De azért írok, mert tudnia kell neki is, vagy a hozzá hasonló eszmei vonalat képviselők táborának, hogy
akik egyik táborba sem tartoznak, azért lehetnek nemzeti érzelműek és tisztán látják mit művelnek a "valakik által finanszírozott" MÉDIÁBAN. Mert, ha ritkán is nyilvánít véleményt bárki, aki pártonkívüli, azért látja kristálytisztán, hogy semmi más nem a céljuk, mint az összetartás helyett a zavarkeltés, az emberek megosztása...tudatosan. Ez már valóban "BŰN"! Csöpög a hazugságtól és az általuk kedvelt csúsztatásoktól
minden témájuk...a poltikát nem is mondom, mert az úgy gusztustalan, ahogyan csinálják...
A lényeg, a konkrétum soha nem a sajátjuk, mert ők soha nem értek el komoly teljesítménnyel eredményt, világraszóló eredményt...!
Csak sajnálni tudom őket, az Aczél "féléket..."
Jobban tette volna az Aczél Endre és "társai",ha semmi mást nem tesznek, csak annyit: "SZÉP VOLT DANI!"