Regisztráció Blogot indítok
Adatok
édeseim

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehezen lehetne átlagosnak nevezni mai szerzőnk, Dennis útját, hiszen 16 évesen került ki Angliába, középiskolába. Ahol gyorsan kiderült, hogy 9 év magyarországi iskolai nyelvtanulás messze nem elég arra, hogy fel tudja venni a kinti tempót. Nem adta fel, no meg aztán szerencséje…..
édeseim 2012.08.27 08:23:52
@Frőczy Sanyi: Szerintem hiába a lelkesedés és kitartás, ha apukája nem telefonál és nem segit. 16 évesen másképp nem igazán tudott volna elindulni. Amikor már kinn volt apukával,akkor valóban jöhetett a lelkesedés és kitartás, ami a sikerhez vezetett. Szerintem nem egyedül Dennis érdeme, hogy azt csinálja, amit szeret.
édeseim 2012.08.27 08:43:56
@think different: Nem nehéz csak a jó oldalt nézni, hiszen Dennis valóban nem okozott csalódást az apjának. Le a kalappal elötte! Ennek ellenére úgy érzem, hogy a segitséget sem szabad kihagyni, mert a történet attól kerek. Az itthon élö fiatalok között is lehet Dennis 1, 2...., de nincs olyan lehetöségük, mint Dennisnek. Pedig lehet, hogy Ök is sikeresek lennének. Ezzel nem Dennist akartam lebecsülni, vagy csak a rossz oldalt nézni.
Meglehetősen eredeti írással jelentkezett Peky, még csak azt sem állítom, hogy mindenben egyetértenék a leírtakkal, no de nem ez az első eset, és még csak nem is az utolsó. Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
Lászlót és párját nem elsősorban a szükség, hanem a kalandvágy vitte egészen Londonig. Számítását biztonsági őrként találta meg. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a hataratkelokommentKUKAChotmail.com címre és amint tudok, lépek az ügyben! Tegyünk együtt a…..
édeseim 2012.08.19 10:33:11
@A fidesz a betegek kiirtására készül: "Nem kell mindent dobra verni! A szomszéd úgyis Rád figyel" Az idézet Hofi Géza müsorából van, de sajnos még ma is müködik a dolog. Jó, hogy van, akinek más keresése a legnagyobb gondja. Dijazzák is?
édeseim 2012.08.19 10:42:03
@A fidesz a betegek kiirtására készül: Csak egyetértésemet akartam kifejezni a hozzászólásodhoz.
Néha előfordul, hogy olyan történet érkezik, amely mintegy megcsavarja a Határátkelő nézőpontját és azt mutatja meg, milyen külföldiként (vagy külföldivel) élni Magyarországon. Akik hosszabb ideje követik a blogot, azok talán emlékeznek Rg történetére, aki egy afrikai…..
édeseim 2012.08.05 09:01:41
@Rg: Mi Budapesten jártunk a Bevándorlási hivatalba (Üllöi úti), valóban nekünk is küldtek értesitést, ha még kellett valami, de nem kedves, még csak nem is normális hangnemben, hanem igencsak utasitva. Az ügyintézök úgy viselkedtek, mintha Ök fizetnének nekünk, és micsoda dicsöség, hogy becitálhatnak. Lehet, hogy máshol rendesebbek (a tartózkodási engedélyt a Harmat uban kellett intëzni, ott rendesek voltak), nem tudom, de az Üllöi útról ez a tapasztalatom. Kiver a viz, ha arra gondolok, hogy újra menni kell. Mert ott igy egyesitik a családot.
Határátkelő Ez egy ördögi kör 2012.08.03 06:52:00
Sokat hallunk a spanyol válságról (is), de kívülről nézve azt talán kevéssé látjuk, mit is jelent mindez az ottani hétköznapokban. Így aztán szerintem bátran nevezhetjük hiánypótlónak spanyol országfelelősünk, Roxi írását, aki éppen ezt foglalja össze. És még az is…..
édeseim 2012.08.03 15:02:58
@tilmir: Csak arról van szó, hogy nem Roxinak kell megmondani, hogy mit, hol kell elkezdeni, amikor ö még sosem volt munkanélküli, a legnagyobb válságban sem, söt a férjét is sikerült betenni egy munkahelyre, amikor rajta kívül több millió a spanyol munkanélküli, tehát nem a bevándorlókra várnak. A több millió munkanélküli spanyol nem mind képzetlen, így csak ök tudják ezeket a helyeket betölteni. Nem akarok személyeskedni, sem vitatkozni, de azért neki átlagon felül jól megy.
édeseim 2012.08.03 14:33:05
@tilmir: Senki nem sértödött meg, én sem, nem is hibáztattam senkit, Roxit sem. Ö egy rendkivül szerencsés, ügyes és nagyon okos emberke. Igy kell csinálni, ahogy ö is teszi. Nem lesz soha munkanélküli, mert annyira piacképes bevándorló. Teljesen egyetértek Veled.