Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BoRoka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
BoRoka 2012.08.03 09:37:57
@Árokmenti Boldizsár: a baj az, hogy nem csak ő. Az emberek nagy része nem tudja értelmezni, esetleg félreértelmezi a dolgokat - hogy direkt, vagy csak azért, mert idáig jut szellemileg, megint más kérdés.
BoRoka 2012.08.03 09:55:28
@Palestinenser: ennyi erővel a Horváth vezetéknevűek menjenek Splitbe, a Szabók ruhát varrni, a Kovácsok pedig fémet munkálni, nem? Eszed, amennyi látszik.
BoRoka 2012.08.03 10:28:45
@Palestinenser: Látom a lényeg leszűrése tényleg az erősséged. Bár azt nem vitatom el tőled, hogy jobban tisztában vagy a vezetéknevek eredetével, mint én.
Nekem csupán a nem létező tököm tele van a magyarozással. Szomorú, hogy már pártállás-függő lett az, kit nevezünk magyarnak, és kit nem. Mind a bal, mind a jobb oldalról visszataszító ez.
Legalább annyira, mint azon csámcsogni, hogy hogy képes valaki ilyen vezetéknévvel ilyen cikket írni. Mintha ezen múlna.
Pláne úgy, hogy csak mögé kéne látni annak, amit egy Magyari nevű apa fia leírt... (mert ugye a nevet sem ő választotta magának).