Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darm Flóra

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy végre kötelezővé tették a cigis dobozokra a durva és elrettentő fényképek kötelező felpakolását, mindenkiben tudatosulhat, hogy naponta néhány cigi elszívása miatt az összes foga el fog rohadni. Jól van ez így, és ha kellő ideig sulykolják, úgy is lesz. Mint tudjuk…..
Másfél hétig hallottunk a hivatalos magyarázkodást a baltás gyilkos kiengedéséről. Most végre megszólalt, aki a döntést „kimondta”. Igen, ahogy eddig is nyilvánvaló volt, Orbán döntött.Ennél többet is mondott. A döntés tudatos volt, annak összes következményével…..
Darm Flóra 2012.09.12 09:20:48
@antiforradalmár: ahogy mondod! ez a hab a tortán! a tortán ami nem csokiból van:))!de nagyon barna...
utolsó bőr... a Fent és Lent Irodalmi rovata Vona Gábor kijelentette, akár Izraellel is szövetségre lép, csak, hogy elhárítsa, hogy megakadályozzák Orbán leváltásának veszélyét. Az újságírók elhagyták a termet, ahol az elnök maga nyitotta föl a himalájai sót tartalmazó…..
Schobert Update kövérgyerekvoltamdelefogytam Norbert, a fittneszguruság élő szobra egy screenshot tanúsága szerint a Facebookon kutyázta a magyar olimpiai küldöttséget, hogyaszongya: Amúgy feltennék egy kérdést Nektek (sic): Szerintetek miért égünk ekkorát a Londoni Olimpián…..
Darm Flóra 2012.08.02 22:27:37
@frontember876: új vagyok itt a szeren, csak egy kifejezetten kibaszott nagy like-ot ha megengeded tennék a szöveged után!:))
LIIIIIKKKKEEEEEEEEE!