Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vatafak

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
Végre van valami érdekes hírünk a szerencsétlen Megatáncról! A zsűri egyik, mellesleg elvileg házaséletet élő tagja, hát hogy is mondjuk, meglehetősen bővérű. Forrásaink szerint konkrétan képtelen úgy megjelenni nagyobb társaságban, hogy ne kezdjen el egyből "nagyon…..
A Tv2 Rém rendes remake-je a második adás után orbitális buktának tűnik. Persze nincs még vége, akár még rá is szokhatunk Bándi Sanyi Amerikából importál tahóságaira, de a tegnapi nézettségi adatokat azért biztos remegve vitte be a titkárnő a vezetőségi meetingre. Nem én…..
vatafak 2006.10.27 10:39:29
Félreértés ne essék, nem akarom én itt a miniszterelnök vagy pártja kollektív farkát a kis számmal illetni, se kutyám, se macskám egyik sem, de ez a fletózás tegnap este a Fábry Showban kissé unalmas volt. Mert nem baj az, ha valaki cinkeli a kormányt, tegye, annak idején Hofi…..
comment:com Fábrydrive 2006.04.26 00:17:00
A Cadillac drive nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért át is ültették egy későbbi idősávba, hogy ne állja el a napot más, életrevalóbb műsorok elől, és hétfő helyett szerdára helyeződött, ráadásul ezt az egészet megtoldják egy kis reklámkampánnyal, így a…..