Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jobb ma egy hazafi, mint holnap a tuggyukkik!

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudta? Ma kezdődik a migránskvótás népszavazási kampány. Mert bizony, hivatalosan ma kezdődik. A hiba nem az ön készülékében van, ha nem vett észre semmilyen változást tegnaphoz képest: hosszú hetek óta dübörög már plakátokon, rádió- és tévéhirdetések formájában, szóval sok újra nem kell számítani…..
Jobb ma egy hazafi, mint holnap a tuggyukkik! 2016.08.14 15:36:23
@kesztió:

Kit szopatnak a magyarok a nemzeti szuverenitásra hivatkozva?
Jobb ma egy hazafi, mint holnap a tuggyukkik! 2016.08.14 18:21:23
@kesztió:

Kettős mérce alkalmazását én ebben a történetben eddig csak Brüsszel, a németek, az osztrákok, az olaszok stb. részéről tapasztaltam. Ők értelmezik mindenkori hangulatuk és érdekük szerint a szabályokat, tekintik azokat érvényesnek, érvénytelennek vagy hoznak hasra újakat.
Jobb ma egy hazafi, mint holnap a tuggyukkik! 2016.08.14 19:19:55
@lacalaca:

Disztribúcionizmus.
Augusztusban két, nemzetközi jelentőségű pszichedelikus fesztiválnak is otthont adott Magyarország: mind Ozora, mind a Kurultaj nagy sikerrel zárult. Mivel régi mániánk, hogy e két, egymástól távolinak tűnő szubkultúra meglepően sok ponton mutat átfedést egymással,…..
Jobb ma egy hazafi, mint holnap a tuggyukkik! 2012.08.19 14:26:28
@peetmaster:

Nincs neked egészen véletlenül egy icike-picike kis k_rv__ny_d?! Ha lenne benned annyi értelem, mint egy rakás kutyasz_rban, akkor nyilvánvaló volna számodra is, hogy amit írsz, az abszurd. Tetszőleges kombinációkban és variációkban gyárthatunk kategóriákat, amelyek alapján egyikünk-másikunk-bármelyikünk kisebbséginek tekinthető a többiekhez képest, így én is (mint bárki) bármikor tudnék indokot produkálni ahhoz, hogy --- kisebbségi voltom révén --- jogot formáljak ahhoz, hogy a te (vagy bárki) m_cskos áv_sg_czi p_fádba sz_rjak és a tiltakozás jogát tőled elvitassam, megtagadjam. A nácizás a szellemi impotensek és a pedofilok védjegye. Plakátold csak ki, hogy ki vagy és mennyit érsz!
Jobb ma egy hazafi, mint holnap a tuggyukkik! 2012.08.19 15:11:33
@Jeff_Lebowski:

"Hallottad már azt a szót, hogy irónia?"

Én már igen, de te szerintem még nem tanultad az irónia jelentéstartalmat az iskolában. Az irónia olyan közlésmód, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom... A te pythonos-zsidós kommented minden, csak nem ironikus.

"...miért g@cizel le mást simán nyomós ok nélkül."

Talán, mert ironizálok! (Az én kommentjeim valóban ironikusak, mivel azokban a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom:))
Jobb ma egy hazafi, mint holnap a tuggyukkik! 2012.08.19 12:37:05