Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3csacsi

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kicsikocsi-háromcsacsi Újra itt 2013.01.26 21:47:47
Nem volt számítógépem több hónapig, és többször is eszembe jutottak olyan témák, amelyekről szívesen írnék. Most, hogy végre újra gépközelben vagyok, persze egy sem jut az eszembe. Remélem mégis sikerül folytatnom az írást és idővel kialakul ebből valami…..
kicsikocsi-háromcsacsi Egyedül 2012.09.24 10:55:32
Lehet, hogy ez a férjemet igazolja, de jól érzem magam egyedül. Nem kell miden apróságról közös döntést hozni, könnyebb a háztartást vezetni, enyém este a tévé (a férjem gyakorlatilag  a tévészobában élt az utóbbi időben). Valahogy nem esek kétségbe, hogy mi lesz később.…..
velem nem történhet semmi igazán rossz dolog. Mintha lenne egy őrangyalom. Sosem volt nagyobb balesetem, egy csontom se tört el soha, nem voltam nagyon beteg, nem lopták el semmimet. Ha nagyon tartottam valamitől, valahogy mindig megúsztam, és nem kellett megtennem. Nem tudom hogyan, de…..
Nemrégiben egy tévéműsorban szerepelt egy többgyerekes anyuka, akit elhagyott a férje. A műsorvezető megjegyezte, hogy mikor ezt egy ismerősének mesélte, az azt mondta, ez természetes, hiszen a gyerekek mellet elfelejtenek a nők nőnek lenni, elhanyagolják magukat. Mivel ezt én is…..
Nem tudom, tényleg nincs miről írnom, nincs időm írni, vagy csak megint nem vagyok képes rendesen csinálni semmit. Már sokszor történt meg velem, hogy belekezdek valamibe, ami tényleg jó ötletnek tűnik, megvalósítható, tudnám is csinálni, és mikor a konkrét megvalósításra…..
azt szeretném tisztázni, hogy ez a blog főképpen nekem szól. Leírva talán tisztábban látom saját helyzetemet, és könnyebben túllépek az engem foglalkoztató problémákon. Elegem van a saját belső monológjaimból, amik nem vezetnek előre. A név: kocsim nincs és nem is értek az…..
Ez csak egy próba. Remélem végre minden jól megy!..
Ha klasszikus posztot szeretnétek készíteni, akkor első lépésben az új bejegyzésnél kattintsatok a klasszikus gombra: Ezt követően pedig a lépések a következők: Ezeken túlmenően az "Egyéb beállítások"-nál tudjátok megadni a szerző címét, ha többen szerkesztitek a blogot,…..