Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Food4minds

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem már mindannyian életünkben legalább egyszer belefutottunk a nyilvános szoptatás témájába. Néhány hónapja történt az az eset, mikor egy szoptató anyát kiküldtek a nyugatis mekiből. No, több sem kellett az anyák társadalmának, másnap tucatnyian lepték el a gyorséttermet kellően éhes…..
  Az okostelefonok általános elterjedése magával hozta azt is, hogy az erre a platformra tervezett játékok már nem csak kimondottan a fiatalokat, a 14-25 év közöttieket célozzák be, hanem az idősebbeket is. Véleményem szerint a legjobb példa erre a King játékfejlesztő-cég végletekig bugyuta játéka,…..
    Évről évre egyre többen döntenek úgy, hogy maguk mögött hagyják a hófödte fenyőfákat, a forralt bort, a karácsonyi vásárokat, és melegebb éghajlatra vándorolnak az ünnepek közeledtével. Nézzük, hova mehet az ember „telelni”, ha egyszer úgy dönt, ő márpedig cuba libre-t szürcsölgetve szeretné…..
Food4minds 2016.12.06 13:16:34
@re5pect: teljesen igaz, összekevertem a kettőt. Kössz a normális hangvételű figyelmeztetést.
  A Time magazin 1927-től kezdve minden évben egyszer borítójára helyezi az éppen aktuális Év Embere arcképét, aki általában milliók sorsát változtatta meg valamilyen módon. Olyan emberek kerültek fel erre a listára, mint Mahátma Gandhi, II. János Pál pápa, vagy éppen a számunkra legkedvesebb „A…..
Food4minds 2016.12.03 16:18:34
@Online Távmunkás: egyébként igen, az is simán megérne egy bejegyzést
  Az Egyesült Államok mindenkori elnöke mindig is a világpolitika egyik fő személyisége, olykor vezetője is egyben. Ezért is terheli őket még inkább a felelősség, hogy jól bánjanak az őket megválasztó néppel, és teszem azt, ne hazudjon a szemébe, vagy éppen küldje őket tízezerszámra egy olyan…..
  Időről időre előveszi a média ezeknek a helyeknek a történetét, riportot csinálnak azokkal a gyerekekkel, akiknek konkrétan az életüket kell kockáztatniuk ahhoz, hogy eljussanak az iskoláig, valamint a szülőkkel, akiknek ehhez asszisztálniuk kell. Érdemes azonban megnézni, hogy most, 2016-ban, a…..
Food4minds 2016.11.29 08:35:28
@HgGina: teljesen igaz, ezek után el is lehet gondolkozni azon, hogy a "természet" a veszélyforrás, itt meg az emberek...
    Ha másban nem  is, egyet nem értésben nagyon otthon vannak a magyarok. Ezért is fura, hogy ha 10 embert megkérdezünk, hogy Ön szerint melyik a legélménydúsabb, legingergazdagabb, magyarán a legkirályabb város hazánkban, 9 Budapestet fogja mondani. Ami oké, higgyük el, hogy így is van, de…..
  - Ez fix 2-es. - Áh, dehogyis. Nézd meg, legutóbbi öt meccsből hármon még csak gólt se rúgtak, tuti hazai. - 1,57-ért aki ezt nem rakja meg hazaiba, az meg sem érdemli, hogy valaha nyerjen egy forintot is. ..
Az állam tartja el őket, mégis állandóan hőbörögnek, nyafognak a rendszer miatt, a szüleik pénzéből élnek, mégis állandóan veszekednek velük. Na meg állandóan a pénzhiány miatt siránkoznak, valahogy a kocsmák mégis "a jövő értelmiségével", az "országot majd felvirágoztató nemzedékével", az…..