Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felpenzem

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt a papámnak egy tömegközlekedés-fóbiás ismerőse, aki több éves, sikeresnek számító kezelés után az orvosa tanácsára felült a metróra, hogy a második megállónál a szerelvény óriás vészfékezéssel elcsapjon egy öngyilkost. Közel sem ilyen durva Zsolt kalandja, annál…..
A Homár örömmel konstatálta, hogy még létezik a Merkantil Bank. Biztos ők sem gondolták volna, hogy ez kitudódik, de úgy esett, hogy homáros pályafutásuk egy kövér fenyegetőzéssel nyit:Történt velem, hogy a tegnapi postában ajánlott levél érkezett Merkantil Banktól. A Bt…..
felpenzem 2007.11.14 10:57:24
Subba Subba szív iWiW: Jucus 2007.11.09 10:51:00
Köszönjük a rengeteg linket, reméljük jól szórakoztok! Klikk-klikk!- Jucus- Nudizmus, naturizmus barátikör- Krisztus katonája- Szuper képek egy szuper család szuper életéből- Csak tiszta MAGYAR nemzeti öntudattal rendelkezők jelölhetnek ismerősnek!!!!!!!!!!!!!!!!- Pff, A…..
Egy: A kecskeméti autókereskedő, aki a honlapján felcsendülő, veszettül ismerős harmóniákkal operáló funkynóta szerint minőségben utazik, szponzorként meg egy hazai zenekarban. Kettő: A zenekar veszettül funky énekese, 31 éves, nőtlen, és azért hagyta faképnél bohó ifjú…..
Subba A 16 parancsolat 2007.11.12 12:25:00
Avagy az interneti hálozat ószövetsége, mely köttetik a felhasználó és a teremtő között, á nem.   Shvoong communications limited (itten – "a Shvoong" vagy "mi"),az izraeli torvények szerint alapult, ö a tulajdonosa és az irányitoja az interneti…..
Felfedezetlen területre tévedtünk a populáris zene világában! A Holland Bearforce1 nevű hobbi csapat idősödő olyanokból áll, és már két videóklipjük is van. Az elemzést nem is erőltetjük, mert elégge rangon aluli lenne. Kényelmesen lökjétek hátra magatokat a…..