Regisztráció Blogot indítok
Adatok
walterkovenz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerző: Kanyó Ferenc Árnyékszéken meghalni nem tartozik a szokványos halálnemek közé. Sőt, a legmegalázóbb halálok egyikeként tartjuk számon, ezért nem véletlen, hogy a világszerte ismert Tűz és jég dala ciklus (vagy sorozatos nevén Trónok harca) írója, George R. R. Martin…..
   Van Budán, a Nyéki-hegy oldalában egy különös erdőfolt, melyről még nyáron volt szó az Urbanistán: állítólag Nagy-Magyarország alakja van. A Diktatúrák árnyékában című könyv szerint szándékosan telepítették ilyenre Trianon után…..
Fotó: Vargosz/ÉLETképek Annyira ismerős. Mintha tegnap láttam volna valahol. De aztán lehet, hogy tényleg csak gyerekkoromból emlékszem a sárga keramitkockákra? Ha tudjátok merre találni ilyet Budapesten, osszátok meg velünk! Szia!Egy szomorú hírrel kereslek: úgy tűnik el…..
walterkovenz 2012.09.03 14:07:46
@a sötétség seregeinek vezénylő tábornoka: @jó arc a lóarc!: Sajnos nemcsak civilizáció kérdése, hanem a biztonságé is: Gyerekkoromban még az erzsébetvá- rosi Damjanich-utca burkolata is keramit volt, ami kétségkívül nagyon barátságos arculatot adott az egész utcának; de emlékszem, hogy még gyerekként - és fööleg:
gyalogosként - is többször elcsúsztam rajta, amikor
vizes volt. Hólatyakban pedig mintha tojáson járt volna az ember!
Így gondolom, hogy idöös emberek számára egyenesen életveszélyes a nedves keramiton való közlekedés.
A probléma tehát szerintem nem elsöösorban autós,
hanem gyalogos-probléma. A megoldás az lehetne,
amit Nerva javasolt, mert valóban léteznek csúszás-
gátló kerámiai burkolatok is ...csak hát költséges
lenne. De tényleg kár a kermitért!
walterkovenz 2012.09.03 15:25:42
@jó arc a lóarc!: ...a realitás inkább azt mutatja,
hogy a gyalogosok az utca minden pontjáról az utca
minden pontjára szeretnek átkelni és a gyalogos át-
kelööhelyeket csak a legnagyobb forgalomban fogadják
el...sajnos!
Drága Hölgyeim és Uraim! Önök már biztosan azt hitték, hogy teljesen elfeledkeztem arról, hogy valamikor fél éve beígértem egy városnegyed-bajnokságot. Dehogy is! Annyira nem, hogy íme, itt a hivatalos versenymenetrend, az első mérkőzést augusztus 7-én játsszuk majd,…..