Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy teljesen europai

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor nincs társadalmi konszenzus alapvető ügyekben, és a politika rútul meglovagolja az ellentétes indulatokat, elkövetkezhet olyan helyzet, hogy a konfliktusok eszetlen élezése robbanáshoz vezet. De addig a politikai logika könyörtelenül a hatalomszerzés irányába hajt. Egy…..
egy teljesen europai 2013.01.14 16:50:05
@MACISAJT: "Mégis, a két oldal magatartását látva és a szereplőket, hova állhatnának a "belgák"?"

es ezt majd egy vergozos fideszzombi fogja partatlanul megmondani, hogy a belgak hova allnak, aham.
ugorgyunk..
  Ma a Lendvay utcai Fidesz-székháznál tartotta több mint két évtizedes gigaturnéjának legújabb előadását a Belvárosi Antirasszista Nagycirkusz. Az ürügy ezúttal egy félművelt, - nótás és talán -részeg sajtómunkás szokásos heti akciója volt, amelynek során ismét egy…..
Lázár Jánosnál elakadt a lemez. Egy évvel ezelőtt ezt jósolta 2012-re: 2012 júniusára ebben az országban minden megváltozik. Utána következik egy konszolidációs, nyugodtabb időszak. Hát ez nem annyira jött be. Sebaj, gondolta, akkor majd most: Az emberek reménykedhetnek…..
Az augusztus 15-ei Magyarország-Izrael barátságos mérkőzésen a szurkolók egy csoportja antiszemita rigmusokat skandált a nézőtéren, melyből aztán jókora botrány is kerekedett, a Simon Wiesenthal központ feljelentést tett a FIFA-nál. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség végül…..
Az októberi második Matolcsy-csomag első két pontja volt a bankokkal kapcsolatos: 1, a bankadó marad, azaz 2013 után mégsem feleződik meg, a kormány nem tudja tartani a bankokkal kötött megállapodást - ezt 72 milliárddal több bankadót jelent a korábbi tervhez képest 2013-ban2, a…..
egy teljesen europai 2013.01.09 23:33:19
@Bee-zony: "a kanadai tejtermékektől iszonyat beteg leszek – teljes laktóz-érzékenység – a magyartól viszont nem. Hoppá... Nem tudom hogy mi a lényegi különbség a kettő között"

a kanadait gondolom nem vizeztek annyira mint itthon, viszont igy nagyobb a koncentracioja a sok antibiotikumnak es hormonkeszitmenynek is.
egy teljesen europai 2013.01.10 09:02:33
@Horváth Ádám Ninjutsu oktató: egyetlen hozzaszolasodban cafolod sajat magad!
eloszor lekutyazod a kritikusokat, majd vmi sznob felsobbrendusegi tudatban tiszteletet akarsz adni a tisztessegesen kommunikaloknak. egy kepmutato idiota vagy!
A szilveszteri buli után Magyarország bedöntésére szövetkező brókerek után mi is visszatérünk - kipihenve a tavalyi évet és a ünnepeket.2013 máris elég erősen kezdett, Gyurcsány Ferenc például éhségsztrájkjával elérte a regisztráció eltörlését, de emellett olyan Nagy…..
Mondják, hogy ez Mária országa, de lassan nem tudom, hogy a Szűzé-e, avagy Wittneré. Utóbbi pl. azzal indokolt egy parlamenti döntést, hogy hány Isten van szerinte. Néhány napja került napvilágra a jegyzőkönyv arról, miként utasította el a Lectorium…..
egy teljesen europai 2013.01.06 14:14:50
@Jolka40: "A kereszténység a keresztről kapta a nevét."

ezt a hulyeseget honnan szedted? katekizmus oran? :D
a keresztenyseg Krisztusrol kapta a nevet.
ehhez nem kell gorogul tudnod, eleg egy nagyobb vilagnyelv ismerete is.
Gery Greyhound (a Mi éveink, és a Best of Gyurcsány videók készítője) egy hiánypótló és egészen elképesztő videót osztott meg a tumblr oldalán.Ez egy "egy szigorúan belső felhasználásra szánt dokumentumfilmecske" a 2009-es pécsi időközi polgármester -választásról, ahol…..
Katolikus és református kórusvezetőkről és más keresztény közösségek tagjairól készített listát a HVG. A hetilap aktuális számában többek között a „nyilvános felekezeti kötődéssel” rendelkező tankerületi igazgatók lajstromával kívánja igazolni címlapsztorija fő…..
Most nem Gyurcsánnyal, hanem Bajnaival keverték össze külföldön. Hogy is lehetne elfelejteni azt, amikor a svéd televízió képernyőjén a meccset Csányi Sándor mellett élvező Orbán Viktor alá lazán odaírták, hogy Gyurcsány Ferenc? Most Portugáliában derült ki, hogy…..
Giró-Szász András kiemelte: a kormány célja a változtatásokkal, hogy növelje a felsőoktatásba a bejutók létszámát, valamint minél nagyobb arányban növelje a felsőoktatási képzést el is végzők arányát.  Ennyi...
Egy februári blogposztunkban arról számoltunk be, hogy a gyöngyöspatai általános iskolában hátrányos megkülönböztetés éri a roma gyerekeket, miután a Hír tévé olyan riportokat készített, amelyekben ennek ellenkezőjét próbálta bizonyítani. Az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány (CFCF)…..
Lobsterizmus Kuruzslást TB-re 2012.12.02 17:07:17
Az egyik jobbikos képviselő ugyan a SOTÉ-n végzett, mégis más fogalma van a tudományos megalapozottságról, mint az orvostársadalom többi tagjának. Az alábbi videóban kifejti, hogy mivel bizonyítottan hatásosabb a nagy dózisú C-vitamin, mint a drága és brutális kemoterápia, azt…..
A szerző Salha Omár, a 4K! alelnöke Mit akartok ti itt? Egy 2%-os párt? Fiatalok, újak? Hogyan mertek belepofázni a nagyok dolgába? Be kell állni „jó tanuló módjára a nagyobb alá”, nem önálló politikát folytatni! Más véleményetek van? Nácik! Orbán kutyái! Ilyen…..
egy teljesen europai 2012.11.17 09:31:43
@Bafana: jo ha tudod 0rbankad legalabb 15 eve nem indult egyenibe, nem meri megmeretni magat!!
Viktor már tavasszal megmondta, beletörött a bicskája a MÁV-ba. Láthatóan azóta se sikerült leölnie ezt az éhes és agresszív dinoszauruszt, pedig ha nem vigyáz, a MÁV dönti be őt és kormányát: kemény 250 milliárdot nyúl le ez az ótvar cég a költségvetésből minden évben.…..
egy teljesen europai 2012.11.16 18:54:50
@Magyarnaba: en a csabai vonalon lakok es latom ahogy alig lezengenek az emberek a vonaton. 25 eve amikor eloszor suliba majd dolgozni jartam a pack kocsiban is heringkent kellett allnunk.
A magyar gazdaságpolitika alfája, omegája, agytrösztje, az ország legnagyobb showmestere, csak sajnos idáig már olyan 2000 milliárd forintba került a szórakoztatása.Pedig tudjuk, hogy sose szabad fullba nyomni a kretént, de mégis, ő megint és megint megteszi. Volt már simplicity,…..
Bayer Zsolt: „A tömeg” című írásának ez az első mondata is már finom kis hazugság, miszerint Papcsák Ferenc zuglói polgármester feljelentette az őt rágalmazó „kommentelőket”. Ugyanis nem a rágalmazókat jelentette fel, hanem a becsületsértőket. A kettő között igenis…..
Inog a világ címmel megjelent az Edda Művek 31. lemeze, amelyet a zenekar december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában mutat be a rajongóknak. "Harapósra sikeredett a lemez, a lírai dalok és a keményebb zenék egyaránt megtalálhatóak rajta. Szövegeimben határozottan állást…..
Gyakori a bulvárújságoknál, hogy úgy próbálják eladni magukat mintha érdekelné őket az ember véleménye. Az igényesebb termékek tényleg kimennek az utcára, lefotóznak pár embert, majd írnak belőle valamit. Az igánytelenebbek, mint a Metropol, fogják és ugyanazokat a képeket…..
egy teljesen europai 2012.08.02 22:37:19
@[dániel]: daniel elvtars minidig jo elvtars volt..neked hiszunk, nem a szemunknek! :DDD
A kormánypárt az új választási rendszerben a mandátumok háromnegyedét is megszerezheti a szavazatok 25%-ával – írta tavaly decemberben a Libération. Mivel korábban már váltottunk pár emailt, a cikk szerzőjének feltettem a klasszikus és ezt így hogy? kérdést, sajnos nem…..
Általános nézet, hogy az Orbánnal szemben álló ellenzék harmatgyenge. Nincs ezen mit szépíteni, tényleg az. De a gyengeség mértékével akkor szembesülsz igazán, mikor egyik másik beül a tévébe, és elkezdi mondani mi minden fordul meg az ő kis buksijában. Te meg csak nézed…..