Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Warhead

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerkesztőségünknek némi utánajárással sikerült kiderítenie, hogy a hangzatos ,,civil” és ,,független” szavak mögé bújó Hallgatói Hálózat, amely papíron elhatárolódik minden párttól, valójában tagjain keresztül szorosan kötődik a Fidesz és más, úgynevezett…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Publius Ki épít itt diktatúrát? 2013.01.18 09:40:21
Az elmúlt 22 év legnagyobb (nyilvánosságra került..) botránya van kibontakozóban, amennyiben igaznak bizonyulnak a Heti Válasz értesülései Portik Tamás és Laborc Sándor találkozóiról. Az információik szerint ugyanis ezek célja az volt, hogy - Szilvásy György akkori…..
Nehezen lehetne átlagosnak nevezni mai szerzőnk, Dennis útját, hiszen 16 évesen került ki Angliába, középiskolába. Ahol gyorsan kiderült, hogy 9 év magyarországi iskolai nyelvtanulás messze nem elég arra, hogy fel tudja venni a kinti tempót. Nem adta fel, no meg aztán szerencséje…..