Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mosolyszatyor

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, kedves rokkant! Mit is mondott ugyanis az együttérzően humánus dr. Székely Ildikó? - Fel tudok sorolni számos olyan sportolót, aki nagyon komoly gerincműtéten esett át, és utána mégis folytatta az élsportot. Akkor hogy is van ez?! Hívjuk ide Erőss Zsoltot, és…..
mosolyszatyor 2012.07.31 15:21:59
Sziasztok. Egyre több ilyen cikket találok a rokkantnyugdíjasokról így nem bírtam megállni hogy ne írjak. 38 éves vagyok és 8 éve csökkent munkaképességű ezt mind úgy sikerült megnyernem hogy két gyerek mellett tanultam dolgoztam és kereken egy hétre hogy sikerült minden vizsgám 30 évesen elmentem egy röntgenre mert igen fájt a hátam. Anno a császármetszésnél kétszer szúrták mellé a gerincemben az érzéstelenítőt. Sebaj gondoltam veszett már több is. Évekkel később kiderült jó kis fertőzést kaptam 11 db gerincsérv és Bechterew kórt sikerült össze szednem.Jött a leszázalékolási megaláztatás. Hiába volt 8 évvel több a munkaviszonyom mint ami kellett volna anno a koromhoz. Nem fogjátok elhinni mivel százalékoltak le??? 23000 Ft. Diagnózis: Túlsúlyos!!! Ami igaz de mivel jó ha a háztartást ellátom délelőtt délután már moccanni sem bírok így ezzel együtt a férj is lelépett. Próbál az ember talpon maradni.Felnevelni a gyerekeit és rettegni hogy megint mit fognak tenni mivel aláznak ismételten porig. Lehet én is jobban viselném az ilyen megpróbáltatásokat ha olyan munkám (anyagilag) lenne mint "Kedves" Ildikónak.
Én csak annyit kívánok minden olyan kedves embernék aki lenézi a rokkantakat hogy legyen részük benne! Még annyit hogy orvosokat miért is nem ellenőrizik akik pénzért " megoldják" a leszázalékolást. Olyankor hol van Ildikó? Meg aki ki tudja fizetni és vígan él ugyanúgy bejár dolgozni látom nap mint nap.
Elnézést kérek én is belőlem is kijött.
További szép napot!