Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pony666

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horror-Mirror Sadako 3D 2 előzetes 2013.07.07 17:21:45
Íme az újabb előzetes a Ringu folytatásához. Érdekesség, hogy a vetítések előtt nem kérik arra a nézőket, hogy némítsák le okostelefonjukat, a 4D miatt jobb, ha bekapcsolva hagyják. Egyelőre nem tudni, hogy mire számíthatnak a nézők, de állítólag a kísérteties Sadako fogja…..
Ígéretes splatternek nézünk elébe. A történet ilyesformán nem is lényeges. Trancsíroznak és kész. Az előzetessel kapcsolatban felemás érzéseim vannak: túlságosan is meggyőző, ami általában gyanús. Félek, hogy ismét egy unalmas szart kapunk. Ezt erősíti meg az a tény is,…..
Talán most minden eddiginél jobban próbálok lépést tartani az idővel, hogy az év végén esedékes toplistámra tényleg úgy tudjak hivatkozni, hogy "hiánytalan". Persze ez lehetetlen. Azért most következzen 7 (!) darab film, ami már megtekinthető. Előre szólok, hogy semmi…..
A film, amihez iszonyat mennyiségű poszter készült (mi ennek csak kb. felét mutattuk be), noha az előzetesét csak az első fesztiválos debütálása után lehetett megtekinteni. Érdemes volt várni Rob Zombie-nak egy olyan filmjére, ami se nem remake, se nem folytatás? Mindjárt…..
A történet meglehetősen szokványos: a kiscsalád új lakásba költözik, ami persze elátkozott/kísértet lakta. De kit érdekel, ha a rendező maga Hideo Nakata, az eredeti Kör alkotója? Az előzetes engem meggyőzött, eléggé adrenalin növelő. ..
Amikor még két éve (!) bemutattam a teasert, majd' összefostam magam a gyönyörűségtől. Aztán jött egy rendes előzetes is és hát egy kis elvette tőle a kedvem. De csak megnéztem! Inbred (2011) Rendezte: Alex Chandon A történet igazából semmi újat nem tud felmutatni. Két…..
Úgy döntöttem, hogy idén nem leszek olyan kimerítő, mint tavaly, tekintve, hogy azóta minden fontosabb filmről rakunk ki előzetest, posztert. Szóval tessék minket folyamatosan követni! :) Az viszont sokkal érdekesebb, hogy a hazai mozikba mik juthatnak be, illetve direkt DVD-re mit…..
Az általam kedvelt hobbi filmkritikus oldalon bukkantam erre a két rövidfilmre. Mindjárt rájuk is kerestem, megnéztem őket, és késztetést éreztem, hogy veletek is megosszam. A filmek rendezője, egy bizonyos Can Evrenol, aki Törökországban született 1982-ben. A középsulit még ott…..
Már a teaser se volt semmi, de ez tömör gyönyör! Na jó, a vérhányás kissé gagyi, de az uccsó fél perc meglebegteti az X-kategória szellemét, ami sajnos a mozikból való kizárást eredményezné... De reméljük nem így lesz és óriási vásznon élvezhetjük majd a…..
Rég volt szó igazán brutális filmről. Essünk is neki! The Orphan Killer (2011) Rendezte: Matt Farnsworth Egy maszkos férfi valamiért nagyon berágott egy szőkeségre és végig üldözi őt az egyház egyik árvaházában. Mindeközben előszeretettel fejezi ki teljes megvetését a…..
Tegnap megnéztük, hogy miket tartok esélyesnek arra, hogy hozzánk is eljussanak. Most lássuk azokat, amelyekre csekély, vagy semmiféle reményt nem látok erre. Pedig némelyiket még be is zsákolnám DVD-n. A nagyon ótvarnak tűnő alkotásokat igyekeztem azért kiszűrni. Nosza! 1.…..
Még ebben a hónapban érkezik ez a drámai horror, egy egészen egyedi történettel, ami Todd Rigney novelláján alapul. A főszereplő egy félénk tizenéves srác, aki imádja a horror filmeket, egészen addig, amíg a saját élete nem változik azzá. Ugyanis egy szép napon talál egy…..
Pony666 2012.10.05 10:52:44
A szobatárs - The Roommate (2011) Rendezte: Christian E. ChristiansenMint látjátok, igyekszek lépést tartani a friss megjelenések terén, úgy hogy íme egy idén debütált alkotás egyenesen Amerikából. A rendezőt azonban innen Európából importálták, ő meg nyilván örült,…..
Dread (2009)   Rendezte:Anthony DiBlasi Az már egyből felcsigázza az ember érdeklődését, ha egy filmnek bármi köze is van a horror-mesterhez, Clive Barkerhez. Most is így van, hiszen a Dread eredetileg egy rövid novella, amiről néhány hollywoodi fejes úgy gondolta, hogy…..