Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veloke

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kakukkfészek Nemzeti trehánybolt 2013.07.01 16:15:02
A nyolcvanas években járta egy vicc Romániában, kérdés: mi volt Romániában a petróleumlámpa előtt?, válasz: villanyvilágítás. Ezt lehet, hogy ma már nem sokan értik, a lényeg, hogy a kommunizmus útján nagy kardcsörtetések közepette, tökig nemzeti öntudatba vértezve…..
veloke 2013.07.01 22:42:30
@miketbeszéltek:
Ne etesd a trollt:)
Ma mar 1x igazat mondott, levezette nektek a fideszes szavazo es parttag lelkuletet...az orszag is ramahet csak ok legyenek...no comment:)
Előzetes letartóztatásba került Tim Lambesis, az As I Lay Dying metalcore-zenekar énekese, amiért bérgyilkost próbált felfogadni felesége megöléséhez. Lambesis már állítólag egy ideje kereste a piszkos munka elvégzéséhez megfelelő személyt, csakhogy mikor talált is egyet,…..
veloke 2013.05.08 12:28:38
@TheRminator: Te nagyon te, ok definialjak igy magukat:)
Senkit nem erdekel a vallasuk....
Proszektúra Rosszcsontok 2013.03.22 09:22:27
Ez a német köztelevízióban óvodáskorúaknak mutogatott animációs filmecske beláthatatlan távlatokat jelent. Új dimenziókat nyit a politikai kommunikáció terén is. Bizony, jobb, ha már a hároméveseket is bevonjuk az ideológiai küzdelmekbe, hadd tájékozódnak ők is a világ…..
veloke 2013.03.23 02:06:54
@J.László: van annak valami diszkret baja amikor egy fidesz szavazo agymosasrol ertekezik:) hiteles mint kover laca amikor kommunistazik....

Azt is ertem hogy faj hogy partunkat es kormanyunkat rossz peldakent emlitik....

De ha ettol el tudnal vonatkoztatni, akar a konkret esettol is, szerintem van benne racio, hogy egeszseges jogerzek alakuljon ki a fiatalokban az ismeretterjesztes okan...tudod nem olyan mint pl. a honi jobbikosokban akik gond nelkul vonnanak meg jogokat masoktol, de nagyon sirnak amikor veluk szemben all fent ez a helyzet:)
Még jó egy év van a 2014-es országgyűlési választásokig, de a választási harc már bőven megkezdődött és amint az sejthető volt eddig is, minden eddiginél durvább kampány elé néz Magyarország. Hogy miért is? Hát azért, mert az Orbán-kormány véget vetett az 1990-es…..
Rasszista viccek, a hunhírről és a kurucinfóról származó bejegyzések a "cigókról" és a "holoagymosásról" - többek között ezek találhatók Siklósi Beatrix Facebook-oldalán, aki jelenleg az MTVA elnökének kulturális főtanácsadója és a Táncsics-díj kuratóriumának tagja. A…..
Néhány napja röppent fel a hír, hogy Nagy-Britannia (hasonlóan Kanada kelet-magyarországi akciójához) egy reklámkampánnyal próbálja meg lebeszélni a hozzájuk készülő román munkavállalókat. Ezekben azt mutatnák be, hogy a szigetországban sincs fish & chips-ből a kerítés,…..
veloke 2013.02.05 13:27:55
@MetroGoldwinMayer: amikor a jobbikos troll-nak meg a szovegertes sem megy: "legjobbakat és egész oldalas hirdetésekben jelentették meg őket a saját lapjukban, na és persze egy sereg szigetországiban is"

@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: meg1 naci trollina....
sorok között A legQrvább nemzet 2013.01.03 05:42:00
Magyarország úgy látszik hivatalosan is beszállt a gazdag külföldiek meghonosítását célzó versenybe: Közzétették az államkötvény-vásárlóknak letelepedési engedélyt kínáló törvényhez szánt nemzetgazdasági miniszteri rendelet tervezetét a „letelepedési…..
veloke 2013.01.03 15:46:41
@orangeman: LOL:)
Mert MAO-ek azert annektaltak Tibetet , hogy szegeny nyomorultakat felemeljek...
Hu vagy a nevedhez , Te egy masik univerzumban elsz...
veloke 2013.01.03 18:10:59
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
Egyébként pedig miért kellene bevatkozni Kína belügyeibe?

Ez mindent vitt:) Tehat ha mondjuk Magyaroorszagot megszalljak az oroszok, akkor senki nem szolhat mert az mar onnantol orosz belugy? :)
Egészen elképesztő reakciókat vált ki a hatalomból az, hogy a fiatalság nem hagyja átverni magát: Egymás után hívták be a balatonalmádi Magyar-Angol Kéttannyelvű Gimnázium végzős diákjait, és tanáraikat az igazgatói irodába és faggatták ki arról, hogy beszélnek-e…..
veloke 2012.12.19 12:27:13
@MetroGoldwinMayer: Aha...van meg lejjebb...hirtelen a szemet liberalis szulok kitalaltak , hogy fingassuk meg a jokereszteny orbanfun igazgatoneneit egy alhirrel, amit orszagosan publikalunk...
En vagyok a hulye hogy 1 bites trollokkal leallok:)
veloke 2012.12.19 15:04:29
@MetroGoldwinMayer: elnezest uton voltam...vannak azert gondok ezzel a sztorival minednkeppen....ha van ilyen idiota tanar akar balrol amelyik mindenaron oran politizal, az menjen szepen a busba...(eddig mindig csak a masik oldalrol hallottam:)

a kormanyhivatal meg kb. annyira szavahiheto mint az "en soha nem hazudtam" becenevu gazdajuk...

es meg 1 eletszeru dolog: traktaljak a gyerrmekemet oran politikaval, es nem a tanart keresem meg, nem az igazgatot, hanem megyek a kormanyhivatalhoz...hat persze:)

A teny pedig az hogy ezek a berendelos beszelgetesek lezajlottak...
veloke 2012.12.19 16:57:45
@MetroGoldwinMayer: es akkor most minden rendben is van szerinted:) csak gratulalni tudok a jog/igazsagerzekedhez:)
A HVG híre szerint listázza egy Balatonalmádi gimnázium igazgatója a diákok politikai véleményét, majd ezt a listát el kell küldenie a kormányhivatalnak! Az, ami a napokban kezdődött csak úgy tarthat ki, ha együtt vagyunk, és megvédjük egymást. Ezért a Kettős Mérce…..
veloke 2012.12.18 21:41:46
@Λατζκα: igy van, es akkor huznak a neve melle ket rovid vonalat, a la kubatov....
veloke 2012.12.18 21:11:29
@Balibgeczyk: a hiteles forras:) te nagyon sotet:)