Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2_éve_kitiltva_juppiii

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég sűrű epizódunk volt, szóval nem tekintünk vissza, hanem egyből a lecsóba csapunk, megtartva a helyszínekre bontott struktúrát, ahogy szoktuk. A korábbi részek itt érhetők el, ha valakinek averziói lennének a tagekre klikkolgatással szemben. A Falon túl Samu és Szegfű a…..
2_éve_kitiltva_juppiii 2013.05.07 11:59:18
@gprinz: na mondjuk azt én is néztem, ahogy zuhant és megrántotta a kötél, kajak ketté kellett volna törnie a gerincének. De hát ugye ez film. A hegymászó felszereléseken én nem is akadtam fent, de ez szemet szúrt.

Amúgy a rész tényleg gyengébb volt. Melisandre a Tridentnél, WTF. Egyedül Tywin és Olena valamint a Varys - Little Finger párbeszéd ért valamit. Amúgy én azt vártam, hogy a Töviskirálynő azt mondja: "Akkor rendben, Loras a Királyi Testőrség tagja lesz, hiszen így is lehet gyereket csinálni, a királynőnek. Nem igaz Lord Tywin? ;)" De ez nem történt meg, ehelyett behódolt. Amúgy kiváncsi leszek a 4. évados Martell castingra, mert nekem ebből az évadból ők nagyon hiányoznak. Ja és a végén amikor Little Finger azt mondta, hogy odaadta Roset egy különc barátjának, először azt hittem, hogy a nekrofil csávóról beszél, nagy WTF volt, hogy végül Joffrey kapta.
Theon kínzójára tökéletesen illik a szerep, bár egy másodpercig megijedtem, amikor benyögte, hogy ő Karstark, mert a készítőkből kinéztem volna, ezt a csavart, hisz annyiszor belekavartak már a trutyiba.
2_éve_kitiltva_juppiii 2013.05.07 12:10:30
@Alfonzina, aki tudja..: A sárkányok természetfeletti lények, viszont az ember, ebben a világban is ember, szóval igen, a zuhanástól meg kellett volna halniuk.
VV Fecónak nem úgy alakultak a dolgai, ahogy szerette volna, ezért azt reméli, hogy beválogatják a Viasat3-on induló Éden Hotel3-ba, sőt meg is nyeri azt - írja a Bors. Fecó nincs nagyon képben, a lap világosította fel arról is, hogy a műsort nem a szűzies életmóddal lehet…..
Hajdú Péter maga kérte, hogy vasárnap estéről szerda estére kerüljön talkshow-ja a TV2-n, mivel szerinte a Frizbi nézőit zavarta, hogy a műsornak nem volt konkrét kezdési időpontja, mindig az adott napra berakott filmtől függött, hogy mikor indul. A Frizbi a kifutott sorozatok, a…..
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
Ha nem sértődtök meg, hogy hallgatótársaimnak szólítalak benneteket - hiszen nemrég még én is egy magyar egyetem padjait koptattam. Az élet úgy hozta, hogy munka mellett szereztem meg a diplomámat, kemény milliókért -  de eszembe nem jutott volna, hogy bárkitől irigyeljem az…..