Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kerülök minden konfliktuskerülést

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
Kerülök minden konfliktuskerülést 2014.05.01 20:39:30
@zoli_: De mi a kurva anyádért dudálsz, te paraszt geci?!
Kerülök minden konfliktuskerülést 2014.05.01 21:13:10
@zoli_: Egy szóval sem mondtam, hogy bringás vagyok.
Viszont van egy szervem, amit konkrétan neked ajánlok fel. Anyád, húgod, feleséged már megvolt, most te következel. Remélem, te nem vagy olyan retkes, mint ők.
Idén már szeptemberben elérte és meg is haladta a vonattal utazó kerékpárosok száma a tavalyi, egész éves forgalmat. Összesen több mint háromszázezren kombinálták a két közlekedési eszközt. A MÁV-Start adatai szerint évről évre több kerékpáros választja az utazásához…..
Kerülök minden konfliktuskerülést 2012.10.03 17:32:35
@imittto: Gondolom, van ott valami elsőbbséget szabályozó tábla, nem? Köcsögparaszr autósnak meg kell győződni arról, hogy jön-e kerékpáros, ha igen, megáll, és megvárja, amíg elmegy. Ez mitől olyan bonyolult? Hiszen, ha más nem is, az mindenképpen kiderült ezen a blogon, hogy minden autós minden szabályt mindig betart.
Elhiszem, hogy köcsögparaszt autósnak derogál megállni agy bringás miatt, de hát a szabály az szabály, nem?
Egyik honfitársunk saját bőrén tapasztalhatta meg, hogy vannak rosszabb helyek autós mentalitás szempontjából, mint a pesti belváros. SingaporeCyclist, aki egy ideje a távol-keleti országban él, ott is megpróbálkozott a kerékpáros közlekedéssel, bár előre is tudhatta, hogy ez…..
Kerülök minden konfliktuskerülést 2012.09.04 17:41:53
@ap@tigris: Van autóm, van bringám, miért kellene buszoznom?
Kerülök minden konfliktuskerülést 2012.09.04 20:17:33
@SektaLeaks: Nincs az az iskola.... :)
Kerülök minden konfliktuskerülést 2012.09.04 21:03:06
@SektaLeaks: Rossz hírem van: már késő. Te genetikailag vagy ostoba, türhő paraszt, hetedíziglen. Az ilyeneket, mint te, alkotmányosan kötelezném az öngyilkosságra, hogy még véletlenül se szaporodhasson. Bár az tény, hogy szórakoztató kis csicska vagy, ha mégoly szánalmas is.
Na csá
Egy brit felmérés szerint az élvezet veszi rá leginkább az embereket arra, hogy kerékpárra üljenek. A közlekedési eszközök közötti választásnál nagy úr a takarékosság és az egészség szempontja is. Egy kerékpárhasználatot ösztönző program támogatásául készített…..
Kerülök minden konfliktuskerülést 2012.07.30 21:28:07
@gregibroki: Róluk én is hallottam. Ők kúrták szét a s....det. Ezért nem tudsz bringára ülni, és ezért utazol állva a buszon, mert hát gondolom, autód nincs.
Kerülök minden konfliktuskerülést 2012.07.31 17:00:58
@gregibroki: Úhhhh....Ne csináld...Máris remegnek a térdeim.