Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Öde

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt egy hónap fontosabb megjelenéseiből:Először is, új verzió (3.1.1) jelent meg a klasszikus Angbandból. Rengeteg kisebb-nagyobb javítást és fejlesztést tartalmaz, letölteni szokás szerint innen lehet.Elindulóban a G.O.R.E, a roguelike MMORPG környezet. A fejlesztők célja…..
Hancunak köszönhetően csodálatos, ún. kötreblog-kontentet találtam a Frostshockon: a Balassagyarmati Balassi Bálint Gimnázium 12b osztálya Hearthstone-tablót készített. A képre vagy ide kattintva nagyobb méretben is megcsodálható, a tanárok által tanított tantárgyakra a kártyák leírása utal (pl.:…..
A Készenléti Rendőrség és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Bicskei Vasútállomáson 2015. szeptember 3-án 11 óra 58 perckor kisoroltatták azt a vonatszerelvényt, amelynek hat vasúti kocsijában – a vonatkísérő rendőrök jelzése szerint – illegális…..
Öde 2015.09.05 08:03:38
@Trixi35: Iszonyatosan buta vagy, semmit nem tudsz az iszlámról. A legtoleránsabb vallás a világon, javaslom egyszer olvasd el a Koránt, mert gyanítom nem tetted még meg..
Semmi csodálkozni való nincs abban, hogy lázonganak. Korlátozzák a szabadságjogaikat, itt tartják őket. Ők csak tovább akarnak menni. Nem utolsósorban úgy kezelik őket mint a kutyákat. Étellel, itallal próbálják lecsalogatni őket. Jóhogy nem fogadják el..
Na, ez lenne az igazi Homár-item, hogy egy vidéki Tescóban, a zöldséges részlegen egy vásárlót úgy megmarjon egy kígyó, hogy az, mármint a vásárló, jól bele is haljon. Meg is kaptuk a hírt levélben többektől, röhögtünk is rajta, hogy ekkora hülyeséget, aztán feltámadt…..
Tegnap zárta negyedévét a Take-Two, ami a játékvilágban mindig izgalmas esemény. A sajtó általában vaskos, számokkal, összegekkel és dátumokkal teli dokumentumba ássa bele magát, megnézve, az elmúlt időszak játékai hogyan is szerepeltek a piacon, a részvényesek pedig…..
Öde 2012.08.02 17:38:29
@trazz: Szerintem te összekevered a Max Payne sorozatot a Borderlandsszel. A Max Payne sose volt FPS.

Valaki feljebb írta, hogy már nincs meg a noir hangulat, amivel teljesen egyetértek. Én a T2 helyében itt keresném a hibát, nem a marketingben.

OFF:
Apropó T2, ti várjátok már az XCOM remaket?