Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uri Stein

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KARD A Sólyom elszállt 2012.08.06 13:22:28
Késő bánat, (ex)Elnök Úr. Ez már nem az Ön pályája. Nincs egy súlycsoportban a nagyokkal. Ehhez vagy bátrabbnak kellene lenni, vagy őszintén unszimpatizálni a hatalommal. Félek, Önnek egyik sem fog menni. Az ellenzék hitegetése, az viszont igen. Fapados. Sólyom László…..
Egy 450 évvel ezelőtti kölcsön válhatna a német főváros végzetévé, természetesen amennyiben Berlin kifizetné a több ezermilliárd euróra duzzadt tartozást. Aminek persze semmi esélye, de azért felvet pár kérdést az ügy. 1562. május 8-án Mittenwalde 400 guldent (vagy…..
Uri Stein 2012.07.30 12:54:14
@milliliteratura: Éppen ellenkezőleg. A lehető legrosszabb minősítéssel kell elindulni, mert akkor adja olcsón a követelést Mittenwalde. Aztán jönne némi propagandával a felminősítés és a felértékelődés, és akkor kell továbbadni.
Uri Stein 2012.07.30 13:51:44
@milliliteratura: Tökéletes adós nincs, a tökéletlenségnek pedig végtelen fokozata van. Nincs is olyan határ, hogy meddig szabad finanszírozni az adósokat, hanem csak árfolyamok vannak arra, hogy melyik adós mennyit ér. Az már igaz, hogy ha a nyugdíjalapok nyakló nélkül vesznek a tagok pénzéből olyan papírokat, amelyeket az érzékenyebb befektetők már nem, vagy a vezető nemzetközi bankok hiteleznek túlköltekező eurózónás államokat, akkor nagyon eltorzul ez a beárazási folyamat, és a piac pénzügyi immunrendszere is legyengül. De ha ilyesmi nem történik (van úgy, hogy évtizedekig tényleg nem történik), akkor a beárazás helyre teszi a dolgokat.