Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hollólovas

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai játék valójában két játék egyben. Az egyiknél meghatározott alakzatokat kell összetologatni, a cél a minél több pontszám elérése a jobb alsó sarokban jelölt darabszámú alakzatból. A csavar a dologban az, hogy a kis korongocskák egyikén-másikán elektromos vezetőnek…..
Hollólovas 2012.08.20 12:31:18
@nyauuuuu: Nem az, a kirakós... A kileces meglett, most már a tízessel szenvedek.
Kifejezetten ritkán vetemedünk arra, hogy demót ajánljunk nektek, de a Deponia-val kivételt kellett tennünk. Ha valakinek mond az a név valamit, hogy Guybrush Threepwood, az meg fogja érteni, miért gyengültem el. A totálisan klasszikus point-n-click alap, aranyos figurák, helyt-helyt…..
Hollólovas 2012.08.18 19:06:32
(Poénok ellövése következhet!!)
@nyauuuuu: Köszi, haláálos :-) "Come on, brushy, brushy, brushy!" Sose szerettem nagyon a kalandjátékokat, de ez levett a lábamról :-)
Hollólovas 2012.08.19 16:02:19
@nyauuuuu: Hát, az biztos. Csak egy kicsit kellett letekerni, és kiderült, hogy az Effing Worms névre hallgató marhaság jobb pontszánot kapott, pedig ez milliószor értelemsebb. Még úgy is, hogy csak ennyit kaptunk belőle.
Igen, a képen látható 370 halál igaz. A vérfoltokból jól látszik, hogy én a 15. pályán adtam fel. Ez ugyanis a Give Up célja, hogy a játékos megadja magát. Ha elegetek lesz belőle, ne zárjátok be az ablakot, használjátok a nagy kék gombot!Ui.: Lesz ma még játék, ne adjátok…..
De tényleg. Nem elég, hogy már megint egy zombis játékot ajánlok, de ráadásul a macskák váltak zombivá, és egy kutyával (egy kutyával!!!) kell megoldani az egyébként egyszerű fejtörőket, hogy aztán a kutyuci szépen szétcsaphasson szegény, zöld és széteső-félben lévő…..
Gyarló vagyok, tudom, de engem ez a játék a nyitóképernyőn megfogott. A dobozok nem csak pislognak, de követik az egeret a tekintettükkel. Kész, ennyi ötlet engem már lehengerel. Amúgy a játék sem rossz, kifejezett agytorna annyi lépésből befejezni a szintet, ahány a…..
Hollólovas 2012.08.02 20:08:57
@nyauuuuu: Tapasztalom :-) Én most a 20-ason ragadtam le...