Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emelinda

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erdélyi Melinda 23 éves, 2008 óta tagja a CouchSurfingnek. Az ELTE bölcsész karán tanul török nyelvet. Angolul, törökül és németül beszél. 26 barátja van, 12 surfertől és 13 hosttól van pozitív referenciája a CouchSurfing adatlapján. Egy éjszakát hostolt minket is…..
emelinda 2012.07.30 11:43:03
@TakerOne: Kedves TakerOne. De, értem, hogy mivel támadt gondod, és már ne haragudj, de én nem arra kívántam reagálni, hanem (ahogy már én is kétszer jeleztem), arra a stílusra, ahogy írtál rólam, kiemelve, hogy azért ezt talán még sem kellene. Nem a kérdéseidre, vagy a gondolatmenetedre reagáltam, hanem mindenekelőtt a stílusodra. Lehet, hogy nem rossz szándékkal tetted, és ettől még lehetsz kedves és jóindulatú ember Te is, de már ne haragudj, a stílusod attól még sértő, amit ezek szerint te nem értesz, azt pedig már nekem derogál tovább magyarázni. Én csak próbáltam utalni rá, hogy nem illik emberekről így beszélni, ha nem is ismered őket. És bár nem ez volt a kérdésed, de mivel engem érintett, ahogy már írtam, érthető, hogy reagáltam. Ha ez nem érthető, akkor... Összegezve: nem a kérdésedre reagáltam, hanem a stílusodra; az a Te dolgod, hogy mit gondolsz, vagy mi a véleményed, csak nem így kellene.
emelinda 2012.07.30 12:00:10
@TakerOne: a hosszú kommentem egésze a Te reakciódra vonatkozott. igazad van, a tartalmára is, de szerintem a kettő nehezen választható szét. jahm, és a komment közepén nagy betűkkel kiemelt rész is egyértelmű, hogy mire vonatkozik.(ha már ilyeneken akadsz fent, nem csak az utolsó három sor) Belátom, igazad van, elég lett volna három mondatban leírni, kár volt elmagyaráznom, hogy mi az, amit te így méltattál. Szerintem nyilvánvaló, hogy mindenekelőtt a stílusodra céloztam, illetve arra, hogy ne beszélj így emberekről, anélkül, hogy ismernéd őket. Sajnálom, ha ez nem jött át..
emelinda 2012.07.30 11:11:53
@TakerOne: Kedves TakerOne. Szerintem meg épp arra reagáltam, amit ha nem is nekem szántál, de velem kapcsolatban méltattál. Az már más téma, hogy a stílusod csak mellékes, nem a fő mondanivalód volt (ami azért kicsit szomorú, főleg ha arra gondolunk, hogy mi az igazán bicskanyitogató attitűd), de mivel a kedves szavaid rám vonatkoztak, azt hiszem érthető, hogy reagáltam rá. Sajnálom, ha nem sikerült értelmezni a szavaim, akkor ezek szerint valóban kár volt ilyen hosszan..