Regisztráció Blogot indítok
Adatok
txmt6

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két, igazából semmit sem mondó ízelítő után végre itt az első kislemez a Soundgarden november 13-án megjelenő új nagylemezéről, a King Animalről. Aki a Bosszúállók film betétdalaként kiadott Live to Rise miatt, mondjuk ki, jogosan, aggódott a seattle-i zenekarért, az most…..
txmt6 2012.09.29 11:58:02
@mizant21: +1
A Robotzsaru reboot jó ideje a levegőben lóg,  a tervezeten Darren Aronofsky dolgozott, de az MGM csődjét követően távozott a projekt éléről. Miután a stúdió úgy-ahogy kikecmergett a pénzügyi bajból adott egy nagyobb lökést a Robotzsarunak is, José Padilhát ültették a…..
A névjegykártya dizájnjának általában (sajnos) nem tulajdonítunk túl sok jelentőséget, és beérjük valamilyen kreatív papírra nyomtatott hagyományos megoldással. Pedig érdemes elgondolkodni egy extra lehetőségen, mert mint mindenhol, az üzletben is fontos az első benyomás.…..
Kilenc nap múlva, augusztus 6-án, magyar idő szerint 7:31-kor kell leszállnia a Mars Science Laboratory-nak, más néven Curiosity-nek a Marsra. Na az lesz az igazi körömrágás! A Marsnak pont annyi légköre van, hogy csak útban legyen: ahhoz elég sűrű, hogy az iszonyatos sebességgel…..
txmt6 2012.07.29 12:22:46