Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Györijuventino

0 bejegyzést írt és 827 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tuttosport értesülései szerint Massimiliano Allegri ismét lehetőséget ad Daniele Ruganinak a mai, Sporting elleni BL-meccsen. Az értesülés természetesen nem hivatalos, de várhatóan a fiatal középhátvéd a kezdőben fog szerepelni. A mester bizalma a fiatal védőben sértetlen,…..
A Juventus egy nyögvenyelős meccsen hozta a kötelező három pontot a hétközi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen, amikor az Olimpiakosz Pireusz látogatott az Allianz Stadiumba. Allegri csapatának most az Atalanta vendégeként kell folytatnia a mindeddig hibátlan bajnoki sorozatot, s természetesen…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Györijuventino 2017.01.22 18:42:16
Györijuventino 2017.01.26 11:20:39
Györijuventino 2017.09.28 22:52:36
Az FC Barcelona csapatától elszenvedett csalódást keltő, súlyos vereséget követően a Juventus számára kötelező feladat, hogy hazai pályán begyűjtse a három pontot a Torinóba látogató Olimpiakosz Pireusz elleni csoportmérkőzésen. A Juventus keretének nagy visszatérője Sami…..
A címvédő Juventus továbbra is őrzi százszázalékos teljesítményét az olasz élvonalban, s most a Fiorentina együttesét fogadva kell folytatnia a sorozatot, s begyűjtenie a soron következő három pontot. A Juventus keretéből továbbra is hiányzik majd Sami Khedira, Claudio…..
Az FC Barcelona csapatától elszenvedett csalódást keltő vereséget követően, a Juventus most a Sassuolo vendégeként próbálhatja meg folytatni az eddig hibátlan bajnoki sorozatot. Természetesen a Mapei Stadiumban sem lehet más a cél mint a győzelem, s az ezért járó újabb három pont begyűjtése. A…..
A válogatott szünetet követően a bajnokságban mindeddig hibátlan teljesítményt nyújtó Juventus szombat este a Chievo csapatát fogadva próbálja begyűjteni a soron következő három pontot, majd gőzerővel készülődhet a jövő keddi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre, amelyen a…..
2018-ban számos fontos játékos szerződése lejár, és várhatóan ezen játékosok közül többen nem is kívánják megújítani a kontraktusukat azzal a céllal, hogy szabadon igazolhatók legyenek jövő nyáron. A La Gazzetta dello Sport mai cikke szerint az egyik komoly lehetőséget a…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri meglepő nyilatkozatot tett, melyben elismerte, a Real Madrid elleni döntőben elszenvedett vereséget követően közel állt ahhoz, hogy felálljon a csapat kispadjáról. A Bianconeri három éven belül másodjára jutott be a legrangosabb európai kupasorozat…..
Az olasz sajtó este pletykaként röppentette fel, hogy a Juventus a következő szezonban Paulo Dybalának adhatja a legendás tízes mezt, ezzel is jelezve az argentin támadó felé, hogy hosszabb távon is számolnak szolgálataival.  A La Gazzetta dello Sport, a Sky Sport Italia és a Goal.com egybehangzóan…..
A Calciomercato értesülései a Chelsea sikerrel zárhatja a rohamot a Juventus játékosáért, Alex Sandróért, aki már megállapodásra is jutott a Premier League bajnokával. A Juventus elutasította ugyan a Chelsea első, 60 millió eurós ajánlatát, azonban a londoni kékek késznek mutatkoznak emelni a…..
Az utóbbi hetekben Marotta és Paratici lázasan dolgozik a keret nyári megerősítésén. A lapok több játékossal is szóba hozták a Juventust, s úgy tűnik Patrik Schick megszerzése után sem szeretnének babérjaikon ülni a csapat elöljárói. Cuadrado valószínűsíthető távozása miatt a torinói csapat most…..
Györijuventino 2017.06.19 10:08:33
A szezon utolsó és egyben legfontosabb mérkőzése előtt áll a Juventus, amely a Real Madriddal méri össze erejét a Bajnokok Ligája cardiffi döntőjében, s reális esélye van arra, hogy huszonegy év után ismét a legrangosabb európai trófeával térjen haza Torinóba.  A Juventus…..
Massimiliano Allegri szerint csapata egyszerűen elaludt, és az elmúlt pár meccs alatt kevésbé koncentrál, az AS Roma elleni 3-1-nek azonban ébresztőként kell szolgálnia. „Jó első félidő volt, mindkét csapat nagyon agresszív és határozott játékot mutatott. A második félidőben furcsa gólt kaptunk a…..
Nehéz napok és fontos mérkőzések állnak a Juventus előtt, hiszen a zebramezes csapat vasárnap este az AS Roma otthonába látogatva biztosíthatja be a klub történetének harmincötödik, zsinórban pedig hatodik bajnoki címét, míg szerdán már a másik fővárosi együttes, a Lazio…..
A Juventus mestere, Massimiliano magabiztosan és optimistán nyilatkozott az AS Monaco elleni győzelmet követően, s úgy véli, csapatának jó esélye van arra, hogy trófeával térjen haza Cardiffból. “Örülök a srácoknak, bejutottak a döntőbe, azonban holnaptól összpontosítanunk…..
A rendkívül nehéz feladat előtt álló AS Monaco csapatát Leonardom Jardim, valamint Dijibril Sidibé képviselte a Juventus elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztató alkalmával. "Egyértelmű, hogy jobban kell játszanunk annál, ahogyan az első mérkőzésen tettük. A Juventus…..
A Juventus a Bajnokok Ligája elődöntőjében, a AS Monaco elleni párharccal folytathatja útját az európai álmok beteljesítése és a cardiffi finálé felé. Massimiliano Allegri mester 21 fős keretéből ezúttal hiányozni fog a sárga lapos eltiltását töltő Sami Khedira, aki a…..
Györijuventino 2017.05.03 21:30:36
@Nathas: Igen ott játszanak 17-es és 8-as kékmezben ...jobban kéne figyelned.. :D
Györijuventino 2017.05.03 22:16:12
Györijuventino 2017.05.03 22:35:03
Az AS Monaco elleni Bajnokok Ligája-elődöntőre készülődő Juventus, a szerdai mérkőzés főpróbájaként, a péntek estére előrehozott bajnoki találkozón Bergamóba, az idén nagyszerű teljesítményt nyújtó Atalanta otthonába látogat, ahol három pontot kell szereznie ahhoz, hogy…..
A Juventus továbbra is mind a három fronton versenyben maradt, s a hétközi Bajnokok Ligája-továbbjutást követően most az olasz bajnokságban kell folytatnia a menetelést a zsinórban megnyert hatodik cím felé, hat fordulóval a vége előtt a tabellán megőrizve a nyolc pont előnyt. A harminckettedik…..
A Juventus az FC Barcelona elleni 3:0-ás győzelemmel jelezte múlt héten, hogy idén komolyan ott van a Bajnokok Ligája esélyesei között, s most a katalánok otthonába látogatva kell feltennie az i-re a pontot, bebiztosítva a továbbjutást a sorozat elődöntőjébe, s ezzel…..
A Bajnokok Ligája megnyerését most már nyíltan és bátran egyik legfőbb céljaként kitűző Juventus ma este komoly erőpróba előtt áll, hiszen a negyeddöntőben az elmúlt évtized sikerklubja, az FC Barcelona ellen kell kiharcolnia a továbbjutást a legjobb négy közé.  A Juventus…..
Massimiliano Allegri szerint csapatának mindenképpen gólszerzésre kell játszania a Napoli ellen az Olasz Kupa elődöntőjének holnapi visszavágóján, amelyre Nápolyban kerül sor, és amelynek 3-1-es előnnyel vág neki a Juve. „Először is 3-1-gyel kezdünk, ami más, mintha 2-0 lenne.” - mondta az edző a…..
Néhány nap leforgása alatt a Juventus két alkalommal is megmérkőzik a Napoli együttesével, s mindkét összecsapásnak a San Paolo ad majd otthont. A bajnoki címvédő előbb vasárnap este bajnoki mérkőzésen lép pályára Nápolyban, majd szerdán az Olasz Kupa-elődöntőjének…..
Györijuventino 2017.04.02 20:54:07