Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabos666

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most nézem, több mint egy év eltelt azóta, hogy Dezsőről írtam e hasábokon. Kérem, ne vessenek meg, ne higgyék, hogy eladtam az autót, begyávultam, kivéreztem, mert még tart az elszántságom, de ez most a két lépés előre, két lépés hátra időszaka, számolatlanul fogynak a…..
gabos666 2015.01.26 11:02:25
Tisztelt Zsolt!

Nem tudom, hogy ismeri-e ezt az oldalt, de a cikk elolvasása után rákerestem a Pontonra, itt lyukadtam ki. Úgy látom sok helyről összeszedett info van rajta. Elég megbízhatónak néz ki első blikkre. Hátha segít, vannak rajta láncfeszítő, gyújtás és karbi adatok/tippek is.
www.mbzponton.org/valueadded/maintenance/workshop.htm

Bár biztos vagyok benne, hogy ismeri, de segítség lehet a többi olvasónak is, akik nem ismerik annyira a típust.

Magam is megfertőződtem a veteránozással, többek közt a cikkjei miatt is, amiket mindig nagy szeretettel olvasok. Lesznek olyanok, akik sosem fogják megérteni ezt a "hobbyt". Én egy 1983-as Suzuki GS 550 katanával szívok már jó ideje, pedig nem egy ördöglakat. Mindig is a régi járművek tetszettek, pedig még fiatal vagyok, így nem a nosztalgia az, ami megfogott. Haveri körben sem sokan értik meg ezt. . Egyszer kollégámnak mutattam egy e24-es BMW-ről egy képet(tudom, h nem veterán), és elmondtam neki, mennyire szeretnék egy ilyet. Ezután megkérdezte, hogy miért jó az? Ránéztem és csak annyit mondtam, hogy ha ezt kérdezi, akkor sosem fogja megérteni :)
Kedves Olvasóm!     Egyszer mér nekifutottam ennek a blognak, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy nem egészen abba az irányba indultam el, amerre szerettem volna. Ez az első blogom, amit írok, így bocsássátok meg, ha néha ez a második nekifutás is csapongó lesz. Nehéz…..