Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakajuve11

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kingsley Coman nem bánja, hogy a Juventus elhagyása mellett döntött, és a Bayern München együtteséhez csatlakozott. A tizenkilencéves futballista jól érzi magát Bajorországban, és véleménye szerint a német bajnok játékrendszere sokkal jobban segíti az ő játékát, mint…..
csakajuve11 2015.11.11 10:53:36
@BigP86: Valahogy én is így látom.
Az egyik pofont a másik után kapó Juventus szurkolói az Atalanta elleni győzelem után bízhattak abban, hogy a csapat szép lassan elkapja a fonalat, s ha szemkápráztató játékot nem is nyújt, de elkezdi szállítani a pontokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az Öreg Hölgy egy…..
csakajuve11 2015.10.31 20:02:42
@Lord Viktor: Pontosan ez jutott eszembe az előbb nekem is :D Hát jó csere volt Alex Sandro, be kell látni. Többet kellene pályán látni. Örülök a győzelemnek, akkorát ordítottam a gólnál :D
Az Atalanta elleni győzelmével a Juventus a tabella tizenkettedik pozíciójáig kapaszkodott fel, s mindössze hat pontra csökkentette hátrányát az Interrel szemben, illetve továbbra is tartja a követési távolságot az AS Roma mögött. A zebramezes csapatnak most a Sassuolo otthonába…..
A Bajnokok Ligája csoportkörét mindeddig váratlan magabiztossággal és százszázalékos hatékonysággal teljesítő Juventus számára talán a papíron legegyszerűbbnek ígérkező összecsapás következik, hiszen a torinói zebramezeseknek a negyedik kalapból érkező, még pont nélkül…..
csakajuve11 2015.10.22 08:59:31
@Drughi Di Bianconeri: Az utolsó szavadig mindennel egyetértek. Nem értem én se, hogy Dybala miért nem játszik? Nem tudom mi ez a megoldás, hogy "bele kell szoknia a játékrendszerbe". Ez miért csak nálunk van? Valami nagy titok a taktika és majd csak akkor lehet ebbe a mágiába beavatni, ha eljött az ideje? Ha valakinek tényleg bele kell szokni egy bizonyos rendszerbe, annak is van módja, de amit Dybalaval művel Allegri, az botrányos. Pedig öröm nézni a srácot. Vagyis, öröm lenne nézni...
Andrea Barzagli a legutóbbi interjújában arról beszélt, hogy lassan visszamondja a válogatott szereplést, és a franciaországi Európa-bajnokságot követően hagyja, hogy a fiatalok vegyék át a helyét. Az olasz válogatott csoportelsőként kvalifikálta magát a 2016-os…..
csakajuve11 2015.10.15 10:55:34
@Leram7: Amikor idejött, én nem igazán értettem a dolgot. Nem tűnt számomra egy átlagosnál jobb védőnek, de szerencsére én is pozitívan csalódtam benne. Nem akármilyen teljesítményt nyújt, amióta idejött, elképesztően magabiztos. Nagy hibájára én sem emlékszem igazából, kiérdemelte a "Tanár úr" jelzőt :)
A Bajnokok Ligájában részt vevő csapatoknak ma estig kellett leadnia az UEFA felé azoknak a játékosoknak a maximum 25 fős listáját, akiket be kívánnak vetni a csoportkör mérkőzésein. Az olasz bajnok Juventus is leadta ezt a listát, amely tartogat érdekességeket. Nevezetesen, hogy…..
csakajuve11 2015.09.02 11:09:57
@Apuleius: Milyen nyugodtan tudsz beszélni a Mesterről, amíg nem látod játszani... :)
Nagyon helyes, hogy nem jelöltük Padoint, semmi szükség rá, még vész-vész-vészhelyzetben sem. Alkalmatlan bármire az az ember.
A bajnoki szezont történelmi vereséggel kezdő Juventus nyomban egy rangadón köszörülheti ki a csorbát, s kezdheti meg gyűjtögetni a bajnoki címvédéshez szükséges pontokat. Az ellenfél az AS Roma lesz, amely a torinóiakhoz hasonlóan pontokat veszítve rajtolt, dacára annak, hogy a…..
csakajuve11 2015.08.30 18:56:46
@Juvegaspy: Engem már régóta idegesít. Conte alatt sokkal jobb volt, bár a Conte-éra vége felé már kezdett kihozni a sodromból. Igazán kereshetnénk valakit a helyére.
Dybala viszont nagyon jó, de abszolút nem értik meg egymást Mandzukiccsal.
@Apuleius: Khedira sérülten is jöhetne helyette, gyanítom, hogy így is jobb lenne.
csakajuve11 2015.08.30 19:55:37
Paulo Dybala örömmel beszélt a Lazio elleni góljáról, amelyet rögtön első tétmeccsén szerzett, és amivel a Juventus tulajdonképpen eldöntötte az idei Szuperkupa sorsát. „A mai nap…..
csakajuve11 2015.08.09 12:12:13
A tavaly váratlanul sikeres szezont futó, azonban nyáron komoly változásokon és vérfrissítésen átesett Juventusnak nem maradt sok ideje a felkészülésre, hiszen bő két héttel a bajnoki…..
A győzelemmel felérő madridi döntetlennel a Juventus bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, s a csapat mestere ,Massimiliano Allegri már szentelt néhány gondolatot az FC Barcelona elleni finálénak és az Olasz Kupa döntőjének is. "Kivételes csapatom van. Lenyűgöző elődöntő…..
csakajuve11 2015.05.14 09:43:01
@danimester1: +1
Allegrivel egyetértek abban, hogy egy meccsen bármi megtörténhet. Minden csapat megverhető egy meccsen, ez a Barcelonára is igaz. Azt hozzáteszem, hogy a Barca két meccsen már nem verhető még nekünk, de ez a döntő szerencsére. Helyes a hozzáállás, másképp nem is lehet! FORZA JUVENTUS!
A Juventus tizenkét esztendeje járt utoljára ennyire közel a Bajnokok Ligája elhódításához, s az elődöntőben történetesen akkor is a Real Madrid együttesén kellett túlverekednie magát ahhoz, hogy bejusson a fináléba. Míg az Öreg Hölgy akkor 2:1-es vereséget követően…..
csakajuve11 2015.05.13 23:07:36
@m.martin91: Nem akar nekik szólni valaki, hogy nem így működik egy sport esemény közvetítés? Ez már nevetséges. DE KIT ÉRDEKEL, mikor döntős a JUVE!!!
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri elégedett volt csapata győzelmével, de úgy látta, a Juventus többet is kihozhatott volna a mérkőzésből. "Nagyon elégedett vagyok azzal, amit a srácok műveltek. Ez a megfelelő jutalom, amire rászolgáltak, mivel nem könnyű bejutni a Bajnokok…..
csakajuve11 2015.05.06 10:51:28
@Mixbetegállat: Abszolút nem csalódtam benne a meccset követően, ez a videó csak megerősít :)

Fantasztikus élmény volt a tegnapi, olyan izgalomban voltam, mint már nagyon régen. Az egész csapat tökéletes volt, akarat, elszántság, tűz... Allegri pedig megint hibátlan taktikát valósított meg, öröm volt nézni az egész meccset, elmondhatatlanul boldog vagyok. Nem tudok kiemelni senkit, igazi csapatjáték volt. :)
Massimiliano Allegri a Monaco elleni gól nélküli mérkőzést követően elmondta, hogy közvetlenül a mérkőzés előtt betegség ütötte fel a fejét a keretben, és ezért volt kénytelen módosítani az eltervezett felállást. Az Öreg Hölgy csapata sorozatban harmadik, kapott gól…..
csakajuve11 2015.04.23 12:09:53
@Apuleius: Az átigazolási piacon már bevezetsz egy új mértékegységet? :D Akkor Pogba ára körülbelül 25 Padoin?
Meccshez annyit, hogy szerintem is ezt kellett hozni, nem szép, de végtelenül boldog vagyok, szerintem innentől már minden csak hab a tortán.
Massimiliano Allegri a Lazio elleni győzelmet követően elégedetten nyilatkozott csapata formájáról, és elismerte, hogy közel állnak ahhoz, hogy bajnoki címet ünnepelhessenek, hiszen a Juventus a 2-0 révén tizenöt pontra lépett meg a második helyezettől. „Elégedett vagyok a…..
csakajuve11 2015.04.19 14:02:01
@KysBé: Én azt gondolom, hogy Allegrivel nagyon jól jártunk. Nagyon szkeptikus voltam vele kapcsolatban, nem számítottam arra, hogy a csapat ilyen jó lesz. Nem arról van szó, hogy top csapat lettünk, de abban viszont 100%-ig biztos vagyok, hogy bárkivel fel tudjuk venni a versenyt. Ez nem azt jelenti számomra, hogy nyernénk is, hanem azt, hogy tisztességesen helyt állnánk. Véleményem szerint Allegrivel nem fordulhatna elő olyan kiesés a BL-ből, mint anno Contéval a Bayern ellen, az egy sima meccs volt.
Allegri hihetetlen taktikus vénával rendelkezik, hála az égnek, hogy rámcáfolt. Megemelem előtte a kalapomat.
Az európai álmokat dédelgető Juventus a kiírás meglepetéscsapatát, az AS Monacót fogadja Torinóban a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. A zebramezes együttes utoljára két esztendővel ezelőtt jutott a sorozat legjobb nyolc alakulata közé, azonban akkor…..
A Juventus túlverekedte magát a Bajnokok Ligája csoportkörén, s a szurkolókhoz hasonlóan, a csapat játékosai is izgatottan várják, hogy kit tartogat számukra a hétfői sorsolás az egyenes kieséses szakaszra. A zebramezes együttes középpályása, Simone Padoin egy online…..
csakajuve11 2014.12.13 21:23:06
@FCB551: És hogyan akarjátok kifizetni? Eladjátok a stadiont?
Néhány hete folyamatos hírek érkeznek a Juventus akadémiáján végzett Paolo De Ceglie angliai átigazolásáról, a hírek alapján a tárgyalások jó úton haladtak, jelenleg pedig határozottan úgy tűnik, hogy a szélső átigazolása már szinte tényként kezelhető. De Ceglie képes…..
csakajuve11 2013.08.22 12:44:47
@Christian Ceba: A közös tulajdonba adásos baromságnál talán bármi jobb.
A bajnoki címvédő Juventus csapata 27 fős keretet hirdetett a Szuperkupa döntőre, amelyen a zebramezesek az Olasz Kupát elhódító, az elődöntőben éppen az Öreg Hölgyön túllépő Lazio csapatával mérkőznek majd meg. A mérkőzés érdekessége, hogy a mérkőzés a római Stadio…..
csakajuve11 2013.08.18 22:24:03
csakajuve11 2013.08.18 22:55:59
csakajuve11 2013.08.19 12:40:56
@Rivendell: Szerintem nem erről van szó. Pont erre vonatkozólag vettem észre valamit a meccsen. Sokat nézem Contét, hogy mit csinál a mérkőzéseken és tegnap is azt láttam, hogy ordibált (nála ez a kommunikáció :D ) Asamoahnak, hogy passzolja hátra. Rengetegszer észre lehetett ezt venni. Ha van rá lehetőséged, akkor nézd meg.
A hírek szerint a Juventus edzőjén, Antonio Conten kívül Christian Eriksen, az Ajax támadó középpályása iránt a Tottenham is határozott érdeklődést mutat. Christian Eriksen jelenleg az átigazolási piac egyik legkeresettebb játékosa, akit hírbe hoztak már számos neves európai…..
A Juventus legendás játékosa és jelenlegi igazgatója, Pavel Nedvěd válaszolt Massimiliano Allegri torinóiakhoz intézett szavaira, miszerint a bajnokcsapatnál híján vannak a humorérzéknek. „Én mindig nyugodt vagyok” - mondta az AC Milan edzője a közelmúltban a Gazzetta dello…..
Úgy tűnik a Juventus már a következő nyári igazolásokat tervezi, ugyanis a hírek szerint a torinóiak szemmel tartják a Manchester United veterán kapitányának, Nemanja Vidićnek a helyzetét, akinek szerződése jövőre jár le, így 2014-től ingyen igazolhatóvá válik. A 31 éves…..
csakajuve11 2013.08.05 21:47:39
@Alessandro86: Nekem is Lúcio jut róla eszembe. És valóban, fiatalítani kellene a védelmet. Vidic MÁR nem jó megoldás a kora miatt.
A Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta megerősítette, hogy jelen pillanatban a klub legfontosabb feladata, hogy megszabaduljon a feleslegessé vált játékosoktól, köztük két csatártól. "Nem fogok neveket mondani, de pillanatnyilag hat csatárunk van, s csak négyre lesz…..
csakajuve11 2013.08.05 16:49:38
@keshudioo: Gabbiadini szerintem nem az a "bója" típusú játékos, ha ezalatt Toni meg ilyesmi (talán Matri is ez a kategória) cölöpökre gondolsz. Manolo technikás játékos, de Boakyet én is szívesebben látnám a keretben, mint őt.
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
csakajuve11 2013.07.01 22:51:16
@babo0410: Elég jól mozgatja a csapatot? Ezt túlzásnak érzem.
Ebben a Juventusban nincs senki sem (kivéve Pirlot), aki mozgatná a csapatot. Ezt a kifejezést ne használjuk már úgy, mint egy ilyen általános fogalmat, amit arra használhatunk, hogy fényezzük egy kedvenc játékosunkat.
Az, hogy valaki mozgatja a csapatot, számomra (nem lehetek vele egyedül) azt jelenti, hogy ha nála van a labda, akkor minden tekintet rá figyel, várják, hogy mikor passzol, a mozgásával tolódik az egész csapat egy irányba (szélre, előre). Olyan ez, mintha egy próféta lenne a pályán, eszik a szavát. Ilyen mozgató játékos volt Zidane, aki a legkiemelkedőbb ebben a szerepkörben, de említhetném Xavit és a mi nagy öregünket, Pirlot. Marchisio nagyon-nagyon messze van ettől a csapatirányítástól és nem hiszem, hogy neki ez lenne a feladata.
A küzdése, akarata, kitartása és lojalitása nem jelenti azt, hogy ő "mozgatná a csapatot". Én ezt így látom.
csakajuve11 2013.07.14 22:45:25
@Apuleius: Egyetértek. Ha mi jelentkeztünk volna, akkor 20 millió alatt lehet szóba se állnak velünk. Ő egy fantasztikus játékos, néztem nemrég az U20-as tornán, ő is olyan, mint Pogba a franciáknál. Azaz magasan kilóg a mezőnyből (a többiekhez képest legalábbis).
Portóból pedig 40 millió alatt lehet el se engedik (ahogy szokták) :)
csakajuve11 2013.07.15 00:39:14
@Apuleius: Valóban nagy tehetség a srác. Nagyon sajnálom, hogy nem mutatta meg több ideig magát a Serie A-ban.
@tibbyjust: Kolarovról nekem mindig az a gondolat jut eszembe, hogy ő miért nincs még itt??? Már nagyon ideje lenne..