Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabi_fi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eurologus blog beszámolója szerint tanulságos körlevet írt képviselőtársainak az Európai Parlamentben Surján László, az EP alelnöke. Surján azért ragadott klaviatúrát, mert az új máltai biztos EP-s meghallgatásán tapasztalata szerint túl sokat kekeckedtek a képviselők…..
A mai ember életében mindenképpen szerepet játszik a pénz, ha akarja, ha nem. Alapvető kérdés, hogy van-e elég belőle, de a kérdéskör nem merül ki csak ebben... Mindennapi életünket átszövik a pénzügyi kérdések. Ha kevés van belőle azért, ha sok azért. A…..
Ma a kezembe került egy műszaki áruházlánc „postaládába dobós” reklámja. Volt mit számolgatni rajta....   A reklámkiadvány első oldalán hatalmas betűkkel hirdetve: 0 Ft önrész, 0 % kamat! Aztán persze apróbetűvel a többi: egyszeri kezelési költség…..
szabi_fi 2012.08.07 23:16:49
@szabi_fi: Továbbá azt el is felejtettem leírni, hogy legtöbbször az olcsóbb személyi hitelek is kezelési költséggel dolgoznak, amit még a folyósításnál le is vonnak. Így ha valaki előtörlesztene máris nagyobb költséget realizált kifizetett kamat és költség szempontból.
szabi_fi 2012.08.07 23:44:47
@szabi_fi: ha a példa 600.000 Ft-os áruhitelét 4 hónapon át egyenlő részletekkel fizetném ki, akkor a 692.000 Ft helyett még kevesebbet, csak 660.000 Ft körüli összeget fizetnék ki mindösszesen.
Banki útmutató Egy blog sorsa... 2012.07.02 21:36:00
Életem első versét ez a blog hozta ki belőlem! El voltam keseredve, hogy nem olvassátok. Íme  a vers (-nek titulált szenvedelem....): Egy blog sorsa Írok, írogatok ide, nem érdekli a fenét se! Minek görcsölök vele, ha úgyse megyek semmire? Az…..
Változott a Munka Törvénykönyve 2012. január 1-től. Az új Munka Törvénykönyve - 1992. évi XXII. törvény a Munka Törvénykönyvéről - rugalmasabban kezeli a munkavállalói jogokat, de továbbra is alapvető kötelezettségeket ír elő a munkaszerződések tartalmára…..