Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MajaBee

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hozzávalók: 150g csirkemell sült csirke fűszerkeverék 1/2 érett avokádó 1/2 pohár joghurt zöldfűszerek, só friss zöldségek Elkészítés: A húst megmossuk, felszeleteljük, befűszerezzük a csirkefűszerrel, teflonban vagy kontaktgrillben megsütjük. Az avokádó…..
Hozzávalók:(3 adag) 125g basmati rizs (alacsonyabb a GI-je, mint a fehér rizsnek) 2 adag (60g) vaníliás protein por (itt: Biotech Nitro Pure) gyümölcs (itt: nektarin vagy áfonya) vagy cukormentes gyümölcsjoghurt (itt: aszaltszilvás Jogobella light) 30g természetes édesítő…..
A reggeli a legfontosabb étkezés - gondolom, hogy ez nem újdonság. De mit érdemes enni ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű fehérjéhez juttassuk a szervezetünket és az egészség jegyében kezdjük a napot? Íme néhány ötlet... :) 1. Gyümölcsös müzli Hozzávalók: 100g gyümölcs…..
Sokat hallunk arról, hogy mi az egészséges, mi az egészségtelen, azonban kézzel fogható, könnyen megérthető tanácsokat nem osztogatnak a hozzáértők. Vannak tények és tévhitek, most megnézünk néhányat ezekből. 1. Tévhit: a diétás joghurt jobb, mint a "sima" Ez az állítás…..