Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ATIBÁCSI

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly januárban rábukkantam egy blogra, ahol egy, a számomra ismeretlen karórát, helyesebben óracsaládot a sárga földig lehúzott a blogger. Néhány fotó is volt mellékelve a bejegyzéshez. Nézegettem, s mivel magam is tag vagyok ott, ahol ezek az órák vásárolhatók, hát…..
ATIBÁCSI 2012.08.01 17:09:35
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:
Nagyon köszönöm az óra beüzemelésével kapcsolatban kapott tanácsokat, de sajnos egy kissé elvagyok "keskenyedve", mivel a beígért szállítási határidőt az eladó a mai napig nem teljesítette.Gyakorlatilag pontosan ma egy hete ütöttem le a terméket, azonnal utaltam is interneten keresztül, de az 1-2 napos szállítás elmaradt.Igaz, hogy nem erre a fórumra tartozik,de rendszeres Vaterázó vagyok,ellenben a szállítási határidőket mindig betartották az eladók,ahogy írták.Ha 1-2 nap akkor annyi, ha 1-2 hét akkor annyi.
Mivel a remény hal meg utóljára azért én is bízom benne,hogy egyszercsak lesz automata órám...Amilyen hülye szerencsém van,az meg majd hibás lesz...
Na Üdv,új fejlemény esetén jelentkezek. Attila
ATIBÁCSI 2012.08.10 22:01:38
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:
Üdv! Megérkezett az óra több mint két hét várakozás után.Az első benyomások rendkívül pozitívak,nagyon tetszik,egyszerre elindult,pontosan jár,igazán dekoratív egy darab.
Sajnos azonban a késői postázás mellé még egy "baki" is becsúszott: az óra fémcsat része teljesen más kidolgozású mint amilyet szerettem volna,ill. a licitált termékképen is fel volt tüntetve.
Kissé rossz szájízzel ez mostmár így marad...
Köszönöm az eddigi türelmet,ha kérdésem lesz a későbbiekben akkor jelentkezni fogok, addig is rendszeresen figyelem az oldalon levő kommenteket.
Minden jót kívánok mindenkinek: Attila