Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anti Kőműves

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ellenállás!!!!! HÁBORÚ!!!! 2012.09.25 14:12:00
ENSZ USA IZRAL IRAN ÉSZAKK KÓRAE SZIRIA AZT HÍSZIK MEGTŐRHETIK ŐKET DE NEMMM!!!!!! ÍRÁN KÖZELEBEN A KORAI ATOMCSAPÁSS ELSÓDORJA A SÁTÁN FLOTTTÁJÁT MAGYAROK TÁMADÁSS ÉSZAK KKOREIAI HARCOSOK FOGLYÁK LÁNBGOKBA BORITANÍ A NYUGAT VÁROSOKATű MAGYARÓRSZÁGON PEDIG FORRRADALOM…..
A szemtanú Doug egy multinacionális vállalat egyik fejese, 1000 ember tartozik alá. Az eset Floridában történt, Orlandoban. 2012. január 15-dikén elindult kempingezni, hogy kipihenje a munkahelyi stresszt. Életre szóló élményben volt része. Épp az Ocala erdőben vezetett, amikor a…..
ELLENÁLLÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JÖVÖ HÉTHEN AZ ELLENÁLLÁSH EMBEREI ÁTNÉZHIK AZ EGYETEMISHTÁK NYILVÁNTARTHÁSÁT ÉS AKÍKNEK ROKKANTNUGDÍJAS BETEG VAGY MUNKANÉLKŰLI SZŰLEJÜK VAN AZT tegyik ki az EGYETEHMRŐL HOGYH GONDOZHASSA ÖKET MŰVELJE A FŐLDET ÉJJEN A FALU A…..
A szabad véleménynyilvánítás és gyülekezési jog demokratikus hazánk Alaptörvényének egyik legüdvözítőbb vívmánya. Nagyon örülök, hogy minden honfitársamra kiterjed, de pont nagyszerűsége miatt nem túl elegáns visszaéljél eme csodálatossággal. Nézzük meg, milyen…..
Ellenállás!!!!! Itt az idő! 2012.08.13 14:37:22
Testvéreim Mig az olimpya elvonta a figyelműnket a népjölét esettt! Szűkség van egy csoporttra akik megvédi az emberekehet Miközben a sportoloink aranyakatt szereztek addig az amerikai és izraeli egyesitett flotta megindult Irán felé a szabadság utolsó bástyáit…..
- Jó estét kívánok kedves nézőink! Gundel Takács Gábor vagyok, Deák Horváth Péterrel együtt köszöntjük önöket Londonból, a XXX. Olimpiai Játékok megnyitóünnepségéről. Mivel a házigazdák sportjai szerencsére nem szerepelnek a műsorban, labdarúgásban pedig sosem nyernek…..
Anti Kőműves 2012.07.29 13:47:34
Ellenállás!!!!!

szabadsagharcosok.blog.hu/

Az olimpiai megnyiton megmutattták magukat a világ új zsarnokai létrehozzák az új birodalmat!!!!

ELLENÁLLÁS!!!

szabadsagharcosok.blog.hu/
A világot irányító erők örömünnepet tartottak pénteken londonba. Dicsöítették azt hogy megsebezték bolygónkat kizsákmányolták emberek millióit az ipar és technika oltárán a sátánimádó mocskok a családok szétzuzói emberek tönkretevői. Köpők…..
Arthur Conan Doyle a Sherlock Holmes írója 1912-ben írta meg az Elveszett világ című regényét, amiben egy Dél Amerikai fennsíkra egy kutatócsoport érkezik, és történelem előtti lényekkel találkozik. A könyv nagy siker lett, több film és hangjáték készült belőle, valamint…..