Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsisztuZs

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legnagyobb versenyzői erényeket tette taníthatóvá az egész világ számára vasárnap délután Berki Krisztián! Istenem, honnan jutott idáig ez a fiú,?! Fiú? Komoly, daliás férfiember!!! Na, majd azt is mindjárt elmesélem… de, azt szokták mondani, hogy egy…..
Eredetileg egy japán fiatalemberről, egy történelmet író tornászkiválóságról, Ucsimura Kohei-ról szerettem volna blogot írni mai egyéni összetett győzelme után. És meg is érdemli ez a mindössze 23 esztendős fiatalember, hogy teljesítményét a legnagyobb elismerés hangján…..
DIGI Sport Vajákoltam, bejött! 2012.07.29 11:11:22
Ma életemben először igazán elengedtem magam és olyan dolgokra vetemedtem, ami egy “hivatásos” kibicnél is kiverné a biztosítékot: keresztbe rakott mutató és középső ujjakkal folyamatosan vajákoltam, szugeráltam és szemmel vertem, mi több, még csak nem is szégyelltem magam…..
           Nagyon szeretem ezt a felfokozott időszakot. Az olimpiai rajt előtti nyüzsgés semmihez sem hasonlítható érzéseket ébreszt bennem, s jelenleg ugyan csak a fantáziámra támaszkodhatom, de szerencsére éppen elég valós élmény és olimpiai helyszíni tapasztalat…..