Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daneel olivaw

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alamedai esküdtszék Jehova Tanúit jogilag felelősnek találta egy gyermek szexuális molesztálása miatt Drámai hír látott napvilágot. Az Őrtorony Társulat először veszített pert az 1940-es Olin Moyle becsületsértési ügy óta. Több mint 70 évig, az Őrtorony Társulat a…..
daneel olivaw 2012.07.27 10:41:36
@genyamagyar:
hat nem tudom. olasz cegnek volt kirendeltsege ott, de gyorsan megszuntetek. ok: nem voltak hajlandoak melozni. mikor eppen kedvuk tartota felaltak es mentek a dolgukra. hiaba volt fizetes emeles, kotot munka ido, stb. nem erdekelte oket.
daneel olivaw 2012.07.27 10:45:46
@karalabe4:
avval azonositja magat amivel akarja. mondom en aki korul van metelve. szerintem be lehet ileszkedni barhova, itt nem az a kerdes hogy te korulvagy metelve hanem a tarsadalom hogyan all hoza. persze ha negativan akkor normalis hogy nehez a beileszkedes.
Idézet az Őrtorony 2012. április 15-i számának 12. oldaláról: "Mi a helyzet akkor, ha az egyik rokonunkat vagy közeli barátunkat kiközösítették? Ebben az esetben próbára van téve a lojalitásunk, mégpedig az Isten iránti, és nem a személy iránti lojalitásunk. Jehova figyel,…..