Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KB76

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
György épphogy túlélte a Balaton-átúszást. Az úszás még rendben volt, de se előtte, se utána nem tartották fontosnak a szervezők, hogy 5000 forint befizetése után esetleg szponzorált napernyőket vagy naptejet vagy bármit biztosítsanak a hullafáradt embereknek. Akik viszont…..
KB76 2012.07.27 09:25:02
Én nem is értem mi ez a "picsogás" itt!
Jómagam 11-ik alkalommal vettem részt az átúszáson és én sem kaptam a helyszínen pólót meg nekem is sorba kellett állnom, de ez a sok hülyeség, ami itt le van írva....
Ja egyébként a következő hét közepén már meg is érkezett a hiányolt póló, úgyhogy én köszönöm is a rugalmasságukat azoknak, akik ezt intézték!

De viszonyt nem értem, hogy ki és miért nem tudja felfogni, hogy ha eljön egy olyan sport vagy akármilyen rendezvényre az ember, ahol nem előre telepített pálya vagy rendszer van és odajön több ezer ember - esetünkben 10 ezer - akkor valószínűleg sorba fog állni, egy darabig!!!! Látszik, hogy nem voltál még ezelőtt sosem űtúszáson……..

És 5000ft nem kevés pénz de kérlek gondoljatok már bele, hogy akármilyen más programra pl: koncertre elmész, hol fogsz te ez alatt bejutni! Vedd már figyelembe, hogy több mint 150 vitorlást plusz a szállító hajókat bérlik, plusz a helyszínen résztvevő személyzetet is megszervezik, és én úgy tudom, hogy senki sem önkéntesként dolgozik ott.... Mindezt vesd össze egy más rendezvénnyel, az úszáson összekötnek két várost a vízen, szerinted az 2 fillérbe kerül?!?!?
Szerintem, ha TE lemész az átúszásra, akkor azért mész, hogy ússzál, nem azért, hogy pogácsából teletömd a búrádat!??! Azt is fel kellene már fogni, hogy a szponzorok adják az ott lévő dolgokat, tehát, amilyen cég támogatja őket, olyan termékmintát lehet kapni, ergo, ha nem támogatja őket a kóla meg a nutella, akkor nem lesz nuti kenyér se coca!!!

Végezetül ezt a sok "fos" komment, amiben csak a rinyálés megy,fejezzük már be - szerintem jól is teszik, hogy letakarítják őket - , lehet, hogy téged és még kb 20 embert ez felháborít, de a többi 10ezer meg jól érezte magát és nem a te sajnálkozásodat akarja hallani!!!

ui.: ha te „csak” túlélted, akkor kezdj el inkább edzeni, hogy jövőre akár élvezd is az úszást!