Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bremai

2 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nikolai The Critc Bemutatkozom.... 2013.01.21 19:05:26
Üdvözletem.Mivel ki tudja ki olvassa ezt a blogot, ezért a nevem, korom, képem etc. még titok. Hogy mi a blog célja?Hátőőőő.... Kritika! Pontosan... Egy kis görbetükör senki se árt senkinek, mástnem rühellsz engem, név nélkül.De lesz itt még pár apró teszt, néha…..
Diósdrock LÁNY! :))) 2012.02.08 19:31:00
 Na akkor, lehet összedobni a pénzt a Törpe láda sörére :))) Puszik,a boldog lányos szülők(akik meg fiút akartak, azok gyorsan csináljanak maguknak :))) )  ..
 Engedtessék meg nekem hogy pár szóval köszöntsem.a diósdrock szülőannyát,és a eljövendő kislányét is.Mivel már több éve ,megyünk az idegeidre(főleg a többiek)Következő életedben,válasz jobban barátokat.de ebben az életben,el kell viselj minket(főleg a…..
Tesvíreim Azúrban!Sikeresen gabalyintom ki az események gubancolatját! Meglehetőst el vagyok ugyan kavarodva, mint mosómedve a szervizben, de majd megszokom/játok...Hirtelen elkavarodtam a nagy levelezésben! A kommunikáció ily sokszínűségét felétek (blogis, meg levelezésis, páran…..
Kedves Laci, mivel látom, hogy buzog benned az írhatnék, ezért, most, hogy tudomást szereztem az e-mail címedről, küldtem neked egy meghívót a Diósdrockblogra. Ha esetleg nem érkezik meg, akkor jó a spamszűrőd :) Ha viszont megérkezett, és aktiválod, akkor a kommenteken kívül…..
Diósdrock 2012...a TERV 2012.01.05 19:01:00
Drága egyetlen viragszálaim!csatlakoznék macikánéasszony beszólásához...meg reagalnek is ra:mi tartozunk köszönettel a kivalo lokésönért, a rendithetetlen jokedvert es kitartasert, amivel elviselitek az alkalom adtan összetodulo csöcseleket, aki felzabalja az összes lencsefözetet…..
Hát drágáim, távol álljon tőlem, hogy babablogot csináljak a Diósdrock blogból, de a mai felfedezésemet muszáj megosztanom veletek. Tajigát keresünk a gyereknek, pontosabban az utcánkhoz alkalmas terep-babakocsit, és így a kutakodásban ma rábukkantam Magyarország - vagy talán a…..
Diósdrock BÚÉK 2012! 2012.01.03 18:28:00
Kedves diósdi szilveszterező egybegyűltek!Először is ismét hadd kívánjak nektek nagyon boldog, sikeres új évet, és mindenki nagyon vigyázzon magára, hogy 2012 ne a bicebócák éve legyen, mint ahogy 2011 az volt :) Mindenkinek köszönöm, hogy megjelenésével emelte a…..
bremai 2012.01.26 20:19:39
Ó igen, szintén köszönöm a megtisztelő lehetőséget! Úgy érzem jól éreztem magam!

A buláj után magam részéről kivettem két hét szabit, francnak volt kedve letámadni egy tucat 9 évest, hogy "MÉ NEM TANULTÁL/KÉSZÜLTÉL/GYAKOROLTÁL KISKÖCSÖG!", úgyhogy első héten mindenkivel átrágtam a szilveszteri népszokásainkat,második héten meg kreatív napot tartottam nekik, had alkossanak, gyarapítsanak, így a kicsi szívük fényre derült. Én meg kaparhattam a naplókat. No ebből kaptok akkor ízelítőt, a teljesség igénye nélkül:

Jóslások: Az időjárás jóslások bénák. Szinte mindegyik arra épül, hogy ha ma jó idő van holnap szar lesz(vagy fordítva), de előbb utóbb biztos! Viszont lehet hagymából jósolni, a 12 hónapot jelölő rétegbe 1-1 csipet sót teszel. Amelyik másnapra (jan. 1) benedvesedik (ó igen), abban a hónapban sok lesz a csapadék! (bizony)

Minden konyhai tárolót tele kell rakni, hogy egész évben tele legyenek! Szerintem ha pillanatragasztóval megfuttatod a záródásnál a kis rést, az biztosabb módszer...

A hal evéséről annyit, hogy folyóvidékeken szerencsét hoz, mivel ahány pikkely, annyi pénz áll a házhoz, de itt sincs szó róla, hogy milyen valutáról beszélünk.
Minden más helyen szerencsétlen dolog, mert elúszik a szerencséd. CSAKHOGY, azok akik elég messze laknak vizektől, hogy ne járjanak pecázni, de nem elég messze, hogy a piacon ne érezzék a szagát, kitalálták, hogy ez mind nem számít, mert ha farkától kezded nem tud elúszni. Problema nyema!

Cseléről jut eszembe, aki ma reggelre Krisztáéknál jól megrágcsálta az övem végét (még jó hogy csak azt). Ráadásul arra keltem, hogy nyalogatja a kezem (de aranyos!), majd laza mozdulattal a seggét kezdi tisztogatni (Csele azanyád!)...szóval degeszre kell etetni ilyenkor az állatokat (jan. 1), hogy legyen nekik egész évben jó! Azért sem árt, mert az állatok szilveszter éjfélkor tudnak beszélni és elmondják hogyan bántak velük!

De személyes kedvencem: szilveszter napján elásol egy garast az udvarban. Szilveszterezel. Reggel kimész az udvarba...és megtalálod! Jajj, hogy neked mennyi pénzed lesz, mert kincset találtál, BIZA!
             Sziasztok karácsonyra készülő idegroncs népek.Kürti László,ezen a néven az egyetlen ,és remélhetőleg nem is az utolsó.Azzal a kéréssel fordult hozzám.térden állva,imára kulcsolt kézzel.(így is magasabb volt nálam)Hogy kicsit…..
Törpe posztján fellelkesülve egy kicsit szerettem volna (mintegy belerúgva a földön fekvőbe) vizuálisan illusztrálni, hogy merre (nem) járt Tomika tippjei szerint a Sertúra alkalmával.(csak hogy ne érezze csak és kizárólag saját magát célkeresztben megjegyzem a mi Máriánknak,…..
Szervusz DRUSZÁM.Te vagy a negyedik László.Na végre ismét egy uj szomjas bloger,Tehát nagyon figyelj ha írsz vagy kommentelsz,évi az atya és az úristen,valami nem tetszik neki macika el ás bárhol.Persze elötte fölgyújt.Gyíkal nincs sok gond ha nem csesztetik ,ő békében el van(hisz…..
Kedves szervezők.november 12 én ismét diósdra gyűlt össze a díszes kompániánk.Gyík már reggel tíztöl nálam kapott agyvérzést,de megy a gépem tökéletes,kétszer is ki kell kapcsolni hogy egyszer megálljon.:-DUtána dunakeszin ebéd következett,marika sárkánylevesei közül most…..
bremai 2011.12.08 12:24:48
Diósdrock "A" Tyr 2011.12.07 19:58:00
Hát kérem szépen, a Mikulás elhozta nekem / nekünk a várva várt Tyr-koncertet :) Szép ajándék volt, ha nem is olyan tökéletes, mint a 3 évvel ezelőtti koncert. A Mikulás bizonyára pontosan az volt, akiről az előttem szóló a képet küldte :)))Nos tehát, eljött a Nagy Nap.…..
Subba A nap híre: Nemzeti diszkó 2010.06.02 15:45:00
Toroczkai László június 5.-én nyitja meg az ország első "nemzeti szórakozóhelyét", majdnem közvetlenül a Club Alteregó mellett, ami viszont a főváros egyik emblematikus melegklubja, úgyhogy mindenképpen érdekes párosítás lesz. "A személyzet nemzeti érzelmű, a…..
    Kérem szépen azokat, akik elszánt tagjai a földönkívüliek baráti  or felebaráti jelenlétében hívő vízzel töltött bőrzsákoknak (ezt sztártrek és vojádzsör múltamból bányásztam), bocsássanak meg a félrevezető címért.    Tegnap este…..