Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AsdfghAsd

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jedi Knight II: Jedi Outcast Ha csak egy játékot választhatnék, mint abszolút kedvenc, akkor egyértelműen az Outcast lenne. Azt nem tudom, hogy pontosan mennyit játszottam vele, de egyike volt azoknak a játékoknak, amit évek után is újra elővettem, végig vittem a story-t, pörgettem online és…..
Különös történet a Cyanogené: egyszemélyes szabadidős hekkerprojektből lett globális, közösségi hekkerprojektté, majd váratlanul milliárd dolláros szilícium-völgyi startuppá (ez nem költői túlzás: a cég értékét jelenleg egymilliárd USD-re becsülik). Ezzel persze…..
Még mindig zúg a fejünk a tegnapi Keynote után. Kemény három órán át izzasztották az összegyűlt nagyérdeműt, és csak úgy záporoztak a fejünkre az infók. A nap trollja díjat is simán learatta a Google, lévén képes volt úgy bejelenteni az Android L verzióját, hogy nem adott…..
AsdfghAsd 2014.06.26 18:47:50
@InTheGajd: Ide jött volna az előző, félrenyomtam. :)
AsdfghAsd 2014.06.26 20:37:56
@decoati: Mindenféle szarkazmus nélkül is tudom írni, miután WP-t is kipróbáltam, már egy ideje iOS.
AsdfghAsd 2014.06.26 23:37:29
@samcro: Nem a születési évemre utal, de a gondolkodás logikus volt. :) Természetesen ezek nem újonnan vásárolt termékek voltak, adás-vétellel foglalkoztam, egy ideig és volt lehetőségem hosszabb-rövidebb intervallumokban használni ezeket a készülékeket. Egyedül a Nexus volt az enyém.