Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mostnemjuteszembesemminicknek

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor találgatunk, mi lehet az oka, hogy nem bennünket választottak. Pedig jól ment minden: az állásinterjún jó volt a hangulat, a fizetési igényedet úgy tűnt, hogy elfogadták, a szakmai teszten jó eredményt értél el, az utolsó körös interjú után azonban vagy a szomorú hírt közölték egy rövid…..
mostnemjuteszembesemminicknek 2016.04.13 08:59:32
@jobangel: Szia. Nem, viszont nagyon örülök, hogy van aki el tudott helyezkedni. Nem szoftverfejlesztő vagyok, hanem rendszerüzemeltető/Linux. Mérnökinformatikusként végeztem.

Azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy felnőttként vesztettem el a látásom. A másik pedig, nem a fővárosba lakom, hanem vidéken.

De abszolút nyitott vagyok mindenre. Már volt olyan szitu is, hogy gyakornoki pozícióra jelentkeztem csak vegyenek már fel. Programozónak viszont középszerű lennék, ezért nem is erőltetem azt a szálat.

Talán iOS fejlesztőként el tudom magam képzelni, de max gyakornoki pozícióban. Nincs eladható tapasztalatom és több éves gyakorlatom iOS devként. Nem túl rég használom ezt a platformot.

Viszont jövőhéten Startup Safary, biztos felmegyek ismerkedni:)
Balogh Bertalan Oskolák 2016.02.29 06:10:04
Annyi mindent elmondtak már újságokban a hozzáértők, hogy azt hihetjük, a szóáradathoz már semmit sem lehet hozzátenni. De lehet. Nem szaporítani akarom a szót, hanem megemlíteni néhány benyomást, ami majdnem ötvenévi külföldi tartózkodás után egy-egy hazaruccanás alkalmával érinti az embert…..
A TV 2 Napló című műsorától érkezett hozzánk egy megkeresés. A jövő héten munkahelyekről, illetve a munkahelyeken zajló állapotokról forgatnak majd és olyan személyeket keresnek, akiket nem hagyományos módon bocsátottak el (az érdekelné őket, kit milyen szöveggel rúgnak ki,…..
mostnemjuteszembesemminicknek 2012.07.26 18:18:32
@_Molly: Volt rá példa egy olyan cégnél ahol kimondottan fogyatékkal élőket alkalmaznak, rajtam kívül 3 vak és 2 látássérült is jelentkezett az adott munkára, illetve ki voltak közvetítve munkaügyi központ által, mindenkivel aláírattak egy jelenléti papírt de eszükben sem ált alkalmazni bennünket.

@_metal: Próbáltam de nem jók a tapasztalatok sajnos, de lehet, hogy csak nekem nem jött össze vállalkozóként.

@_nemethv: nem rossz megpróbálom illetve utánajárok lehet, hogy életképes a dolog.

mindenkinek köszönöm a jó tanácsokat előre is!
mostnemjuteszembesemminicknek 2012.07.31 09:57:03
@jobangel: "Jól értem, állásinterjúkon derül csak ki, hogy csökkentlátó?"

Általában el kell küldeni a ORSZI szakvéleményt így értelemszerűen nem akkor derült ki.

Miden esetre a bejegyzés kapcsán többen felkerestek, hogy alkalmaznának, elég rugalmas és színpatikus munkáltatókkal hozott így össze a sors(ebben az esetben a sors Munkahelyi (T)error blog volt), köszönöm nekik is a lehetőséget.