Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MikatheBest

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Gondolkoztam azon, hogy megírjam-e ezt a posztot. Talán nem kellene, de annyira nyomaszt, hogy ha nem írom meg, ha magamban tartom, akkor csak rosszabb lesz. Vegyük ezt egy nemposztnak, jó?  Egy mandineres kommentről az ember ne írjon posztot. A mandinerről ne írjon posztot.…..
Gyöngyösi Márton szinte órák alatt vált a leghíresebb-hírhedtebb magyarrá, hazánk pedig a fasizálódás elrettentő példájává a nemzetközi sajtó segítségével. A Gyöngyösi javaslat nem várt mellékhatásaként összeborultak a magyar politikai élet kibékíthetetlen…..
MikatheBest 2012.12.02 09:50:41
Mohamednek üzenem, hogy nézzen utána egy kicsit, a Jobbikot az első nyilatkozataiban egyáltalán nem zavarta a Szegedi Csanád körüli pénzügyi megvesztegetési ügy, és EU-s pénzek "jóbarátoknak" való osztogatása, CSUPÁN a zsidó származása.
S tudod miért?
Mert akkor azokat is meg kellett volna hurcolni a pártban aki kapta az euró-tízezreket, nemcsak aki juttatta.
Ezért ülhet még mindig a párt soraiban - és sajnos a parlamentben is - többek között Novák Előd.
Kellett a pénz, elvégre jön az új árja-baba, nemde?
Korrupcióellenesség?
Olvastátok a cikket arról, hogy a gyöngyöspatai polgármester hogy lopja a benzint a település rovására mióta beültették a székébe?
atv.hu/belfold/20121121_1_3_millioert_tankoltak_juhasz_oszkar_szolgalati_autojaba
Reagált erre szerinted bármit is a "vezetőség"?
Szegediről még megjegyezném, hogy igen, elég sötét múltja van.
Viszont felvállalta ország-világ előtt az új identitását, ami nem mondható el a volt párttársairól, akik otthon imaszőnyegeket fordítanak Mekka felé és imádkoznak az iszlám térnyeréséért, miközben keresztényként döngetik a mellüket a Tisztelt Házban.
Vona az iráni nagykövetséggel egyeztet folyamatosan, Gyöngyösit is meg lehet nézni, mely országokban gyerekeskedett diplomata családja révén (Afganisztán, Irak, Egyiptom),az ottani radikális nézetek kézenfogva járnak a náci ideológiával.
Bele fognak fulladni a saját mocskukba, s a mai tüntetés csak az első lépés, barátom.
Pörzse Sándor a Barikád nevű jobbikos sajtóorgánumban illetve Mark Zuckerberg közösségi oldalán publikált egy keményet. Nevét ugyan nem írta le, de Szegedi Csanádot minősítette. Összeállt számára a kép: Szegedi lepaktált az ellenséggel. Vagyis Pörzse Sándor immár…..