Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beluskj

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az éppen büntetését töltő Dana Martin bérelte fel a két szintén büntetett előéletű férfit, hogy öljék meg, és heréljék ki Justin Biebert. A jó ég tudja, hogy honnan tudta biztosra hogy lejöttek már a heréi, vagy hogy egyáltalán van heréje, de az indíték sem egészen…..
Beluskj 2012.12.13 14:20:26
Hölgyek, urak, minden tiszteletem a tiétek. Jó dolog lehet ma Magyarországon középiskolásnak lenni. Kevés olyan helyzet van, amikor az ember ennyire látványosan kiállhat magáért és a társaiért - voltam már ilyen helyzetben régebben, és nagyon jól tudom, milyen erőt tud adni az…..
Beluskj 2012.12.13 14:16:31
@Keresztyén és Magyar: az ő dolguk a tanulás, az államé pedig a lehetőség biztosítása lenne mondjuk a 80%-nak..nem a 20%-nak..
A Vezéred szekere is kezd elakadni, toljad csak felebarátom...az ima már rövidesen kevés..
A kormányt zavarja a képviselői függetlenség. Is. Lassan mindennemű szabadság, minden autonómia zavarni fogja. - CEGLÉDI Zoltán írása Kapcsolódó hivatkozások: Az Országgyűlési Őrség szolgálati szabályzatának tervezete (zip!) Cédulaeső a parlamentben A KIM…..
Beluskj 2012.12.12 13:06:09
@dr. Balta$ár: azeri testvéreiket..
Nem a dicsőség napjai ezek Iránymutató Fénylő Csillagunk számára. Egyetemisták hidat és kormányirodát foglalnak, hivatalnokai nyilatkozataikkal úgy rugdossák tökön a kormánypártot nekifutásból, mintha kötelező feladat lenne, Pokorni Zoltán…..
Beluskj 2012.12.11 14:11:33
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: megérne a viselkedésed alapos elemzése egy new age doktorit :)
Tegnap valami történt. Nem nagy dolog, nem lett forradalom, nem lett elkergetve a kormány, nem lett világmegváltás. Ennél sokkal fontosabb dolog történt. Leszámoltunk a fiatalok politikai passzivitásával. Leszámoltunk azzal a tévhittel, hogy ebben az országban nincs igény…..
Beluskj 2012.12.11 14:03:43
@Keresztyén és Magyar: a lengyel barátokkal...és biztosan szívből és ingyen...de mindenkinek legyen saját véleménye, az élet úgyis x-re játszik...
Ha versenyt hirdetnének az össze nem illő dolgok között, a Swarovski kristály – Harley-Davidson motor páros jó eséllyel pályázna a végső győzelemre. És mégis... A Harley-Davidson neve egybeforrt a férfiassággal és a motorozással, még azt is megkockáztatnánk, hogy a…..
Mindketten sötét hajú, barna szemű, vonzó férfiak. Szeretik az alkoholt, a könnyű vérű nőket, és azokat a bulikat, ahol mindkettőből van elég. Ez persze nem mindenkinek tetszik, úgyhogy feljelentés, bírósági tárgyalás lesz a vége, amitől azonban nem omlanak össze,…..
A 2008-as szociális népszavazás plakátjai előtt terjesztett egyik Fidesz-szórólap. A képek magukért beszélnek, hála az égnek, hogy a Miniszterelnök úr még sosem hazudott, és ezt az internet segítségével minden nap be is lehet bizonyítani ... ..
Beluskj 2012.12.10 14:14:24
@Balibgeczyk: az Úr legyen veled..ha majd a szemed elöl eltűnik a hályog...
Sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd egy olyan országban fogunk élni, ahol a toalettre nemcsak belülről - ugye az illem kedvéért - hanem kivülről is zárat kell szerelnünk. Mert aminek szaga van, azt viszik, gyakorlatilag ez a legelső és zsigerből jövő tanulság, amit a felcsúti…..
Mert a nép újra vért akar. Vért, bosszút, vendettát. Egyetlen a mentségük most: ezúttal magyart akarnak ölni, így legalább a rasszista bélyeget lemoshatják magukról. Bár nem is tudom, melyik jobb. Faji alapon, vagy csak a gyilkosság kedvéért ölni, öletni? Sima rasszistából…..
gonzoworld Tibor, ez nem sajt. 2012.10.10 20:07:05
   Tudom, hogy nem tehetsz róla Tibor, hogy éppen te állsz itt ebben a rohadt sajtpultban, és én is csak részlegesen tehetek arról, hogy ebbe a rohadt Feszkó hipermarketbe járkálok ahelyett, hogy normális boltban vásárolnék sajtot, és ezért pont neked fogom elmondani azt,…..
Beluskj 2012.10.11 11:45:10
@ob.szerver: HAHAHAHA szerény profittal beérő nemzeti vállalkozók..aludj csak tovább..