Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt)

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A THR éves rendezői kerekasztal-beszélgetésén Tarantino arról beszélt, hogy erősen fontolgatja a visszavonulást. Borúlátásának okai nem valamiféle alkotói válság körül keresendők - szépen volnánk, ha QT ilyesmivel szembesülne -, egyszerűen a film médiumának…..
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.11.29 11:35:18
Kaotikus állapotokat jelentenek a számhordozni igyekvő ügyfelek az összes mobilszolgáltatónál. Ha épp nem utasítják el a kérelmüket, akkor sem történik semmi. Úgy látszik nem sikerült felkészíteni az infrastruktúrát a 48 órás átvezetésre: Minap olvastam a…..
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.11.14 16:05:09
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.11.14 16:08:18
@kovi1970: Remélem nem felejtetted el utána letörölni a szád, és ablakot nyitni.
Jó volt veled beszélgetni.

(A duplázásért én kérek elnézést, lám nem csak számhordozás esetén kerülhet porszem a gépezetbe. Bár ettől még nem állítom, hogy összeomlott a blog.hu)
Futurisztikus házat épít a szupermodell Naomi Campbellnek milliárdos barátja, nem is akárhol, hanem Moszkva legelőkelőbb negyedében. A társaság rendben lesz, csupa dúsgazdag üzletember - a múltat nem firtatjuk - a ház pedig... Na, az nem akármilyen! Nézze meg velünk a…..
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.11.10 12:00:36
Sokáig nem tudtam hová tenni az egykulcsos adórendszert. Hogy egy vitát rögtön lezárjak: baromi jó ennyit fizetni és nem többet. Arányos - ez nyilvánvaló. Hogy igazságos-e, arra nincs helyes válasz, mint ahogy arra sem, hogy a barna vagy a vörös nő a szebb. Az egykulcsos több…..
Újabb lépést tett az elektronika és a kerékpár összeházasításban a Mitteldeutsche Fahrradwerke AG, más néven MIFA. A nagy német kerékpárgyártó X-PESA nevű gépe állítólag megszünteti a lánc áttételt. Az Institut für Automatisierung und Informatik és a Harz Főiskola…..
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.10.19 20:46:32
Lázár János pénteken kijelölte az agrárágazat és az élelmiszeripar fejlesztési irányait. A jövő: irány vissza 1351-be! "Bankárok és bankok Magyarországon földet nem vehetnek, és nem szerezhetnek" - tette közzé pénteken a kormány álláspontját Lázár János…..
Olvasom az interneten, hogy a Magyar Nemzet beszámol Oszkó Péter blogjáról. A Bajnai-kormány pénzügyminisztere úgy látja, hogy Gyurcsány Ferenc olyan sérült futballista, aki nem hajlandó lemenni a pályáról, ezzel akadályozza a többieket. Az üzenet egyszerű: a Demokratikus…..
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.09.18 16:23:00
Az általam javasolt megoldások nagyon vázlatosak, bennük a gondolat, és nem a kidolgozottság a lényeg.  (Gerő András) Lázár János fontos érvnek nevezte a választási regisztráció mellett, hogy azt maga Gerő András ún. liberális értelmiségi is javasolta. A választás…..
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.09.17 20:59:38
Másodjára aratott győzelmet a magyar civil társadalom a kormány fölött. Másodjára történt meg, hogy az elképesztő társadalmi nyomás hatására meghátrálni kényszerült a hatalom, és fejet hajtott a polgári közélet akarata, igazságérzete, derekas kiállása előtt.…..
Filmdroid TOP 10 Gengszter filmek 2012.09.15 12:00:00
Régóta szerettem volna már megcsinálni ezt a 10-es listát, mivel ahogy sokaknak, úgy nekem is nagyon közel állnak a szívemhez a gengszter filmek. Most a Fékezhetetlen kapcsán, úgy gondoltam, eljött az ideje, hogy összeszedjem a 10 legjobb gengszterfilmet. Vajon Vito Corleone, Tommy…..
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.09.16 07:44:30
Az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága hétfői ülésén nem támogatta azt a népi kezdeményezést, hogy legyen önálló büntetőjogi törvényi tényállása a családi belüli erőszaknak. Ez csak a szokásos, de "a fideszes Varga István azt mondta: a népi kezdeményezés…..
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.09.10 21:06:13
Hát ez most biztos bejön. A diktatúra összeszarja magát, mert megkapta az ultimátumot: ha nem tér meg egy héten belül, Gyurcsány Ferenc lead pár kilót. Gyurcsányban az a jó, hogy már nem az országból, csak saját magából tud (még nagyobb) hülyét csinálni. Ferenc, az…..
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.09.10 21:04:26
Megelevenedett a Haction, lemászott a képernyőről és életre kelt. Az kibernyomozók nyomoztak, a rendőrség lecsapott, ráadásul az élet írta epizódban Oroszlán Szonjának és Hujber Fecónak nem kellett dugást sem imitálni, a kiberbűnözők mégis megkapják a megérdemelt…..
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.09.08 14:28:42
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Koppány Bendegúz for president!
Nem is igazi férfi, akinek nincsenek rendes szerszámai. A szerszámok nagyon fontosak, mind beltéri, mind kültéri barkácsolás, illetve a lakhatás közvetlen környezetének rendezett állagának megóvására is, nem beszélve arról, hogy a szerszámok birtoklása egyúttal üzenet is a…..
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.09.07 09:40:45
@ripők: Oké, rendben.
Én leszarom ki mekkore teret nyer, ha hagy helyet nekem ;-
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.09.07 09:46:05
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.09.08 10:11:59
@Mj: Ó jesz!
Autózva az országban tapasztalom, hogy lassacskán kezdik megtanulni az autósok, hogyan kell a körforgalomban közlekedni. Ritkább már a kihajtáskor nem indexelés, nagyjából tisztában vannak az emberek azzal, kinek van elsőbbsége, legtöbb helyen ezek a csomópontok jól működnek.…..
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.09.06 13:54:13
@Xezs:
Gyakorlatilag befejezetlen a szabályozás.
Ezért van gondolom a rendőrség hivatalos oldalán a helyes magatartásra az ajánlás.

Persze az csak ajánlás, mindig is lesznek (nem te) akik inkább kockáztatnak, csak mert nem kötelező betartani és "kibérlik" a külső sávot.

De azon érdemes lenne elgondolkozni, hogy megéri e egy életre szóló fizikai sérülést összebarkácsolni a külső sávban haladónak, csak mert neki van vélt-vagy valós igaza.
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.09.07 08:28:07
Bizonyos vélemények szerint már valójában nem is a tanulótársát lemészároló azeri, hanem a magyar kormány, sőt személyesen maga Orbán Viktor. Mert nem lett volna szabad Safarovot kiadni hazájának. Az azeri baltás gyilkosként elhíresült Ramil Safarovot 2007-ben ítélte…..
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.09.03 11:50:32
Fékeveszett agresszió hömpölyög keresztül országunkon. Az örmény őrület megfertőzte a szentimentális lelkeket, az egyházakat, a sajtót, a bloggereket, de még a kormányt is. A teljes magyar közélet a jereváni szemfényvesztés bűvkörébe zuhant. Senki nincs, aki rákérdezne: mi…..
Bevallom, az elmúlt öt napban nem láttam internetet (ne tessék irigyelni, nem nyaralás, hanem munka), így cseppet lemaradtam a világ történéseiről. Egy hatalmas különbséget azonban felfedeztem: öt nappal ezelőtt szerintem senki sem tudta, hol van Azerbajdzsán és Örményország,…..
Van pár arc, akikkel egészen egyszerűen nem bírok betelni. Tessely Zoltán, amint műfajteremtő módon kamera előtt élvez el, Orbán Viktorral a száján. Meg ez a másik, Vincze László. Pikcsör: Elment a nap, táskájába tevén ügyeit, gondjait. Csönd lesz talán. Ketten vagyunk…..
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.09.02 18:43:16
A baltás gyilkos hazaengedése óta eltelt időszak fejleményei azt mutatják, hogy a feszültség nem enyhül, hibás volt az az elgondolás, hogy az indulatok felszínre kerülése után az ügy szépen elcsendesül. Vesszőfutás vár ránk, s hogy ez így van, az már nem csak magának a…..
A magyar kormány próbálja egyszerű diplomáciai konfliktussá silányítani az azeri baltás gyilkos kiadatását. Pedig a helyzet ennél sokkal súlyosabb. Nem tudjuk, miről tárgyaltak az elmúlt hetekben a magyar és azeri küldöttség tagjai. Azt sem tudjuk, Orbán Viktor vajon milyen…..
Kedves gyerekek, Marcsi néni vagyok, Rózsa néni küldött, én fogok nektek erkölcsöt tanítani. Hogy mi az erkölcs? Nehéz ezt úgy elmagyarázni, hogy a ti kis butuska fejetekbe is beleférjen. Már elsőtől kötelező lesz az erkölcstan Elkészült a kerettantervi ajánlásokkal az…..
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.09.01 22:35:49
Valamikor a Videoton VIP-páholyában megejtett tökmagköpködés környékén Orbán Viktor már tudta, hogy megalázta a saját hazáját, odadobta mindannyiunk becsületét. Ha igazak a hírek, hogy Azerbajdzsán akkora értékben venne a csőd szélén egyensúlyozó országtól magyar…..
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.09.01 15:52:32
@laci0011:
Jó volt veled beszélgetni.
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.09.01 15:53:31
@Az igazi sztrovacsek: Csinálta, csak Szaúd Arábiával, és nem Azerbajdzsán, meg Örményország Magyarországgal.
Görögországról manapság sokat lehet hallani, éppenséggel jót elég keveset. A mély válsággal küzdő országban a zavargásoktól a kormányválságig minden volt, amit az ember nem szeretne megtapasztalni, ami egy turizmusból is élő állam esetében a szokásosnál is kellemetlenebb.…..
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.09.01 15:34:23
Bár nem szokásom a bulvárhírekből kiragadt, felkapott de megkérdőjelezhető értékű témákba belemennem, sem világmegváltó következtetéseket levonni, de vannak dolgok amik mellett nehezen tudok elmenni szó nélkül. Ilyen a héten megnyitott Hooters, aminek a fogadtatásáról,…..
Karl Ferdinand von Buol-Schauenstein (törölt) 2012.09.01 13:21:18