Regisztráció Blogot indítok
Adatok
runway

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az internet egyik óriási előnye, és egyik lényege is, hogy meg lehet találni régi tartalmakat, és kutatni köztük. Számtalan érdekességre bukkanhat az ember, ha régi videókat, régi újságcikkeket, híreket vagy egyéb írásokat keres. A közeljövő várható nagyobb politikai…..
runway 2014.01.05 21:21:26
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Ha a te közmédiád vezetői oly lelkesen hivatkoznak a bbc-re, ugya, kérdezd már meg tőlük, hogy a bbc honlapján visszamenőleg meddig olvashatóak a hírek? Puszillak.
Korábbi bejegyzésünkben már lerántottuk a leplet a közmédia próbálkozásáról, de az ünnepek alatt csendben mégis bekövetkezett, amit egy rossz viccnek lehetett hinni. Úgyszólván egyesítették a weblapokat, minden korábbi cím egyetlen helyre viszi a netpolgárokat: a mediaklikk.hu…..
runway 2013.12.31 01:34:05
@millhouse: 70 milliárdból nehogy már csak béta verzióra fussa!
runway 2013.12.31 11:52:10
@jogalany: szerintem 5 tv-csatorna van, m1, m2, m3, Duna, Duna World, meg öt vagy hat rádió.

Arról is lehetne szólni, hogy miért nem nézhető online az m3, meg hogy miért kell fizetni érte kábelen.
A közmédia vadonatúj csatornával köszönti a karácsonyt. Elindította a régóta vágyott, az archívumra épülő legújabb tévéprogramját. Köszöntsük együtt az M3-at! Adjon az Isten Jó ideig csak monoszkóp-szerű ábrát adott a szerző által a Telekom hálózatán nézett új…..
runway 2013.12.22 11:08:25
@Steppenwolf: szerintem csak te nem érted, hogy a médiaszereplésekre vonatkozik az önmérséklet emlegetése.

Jó, hogy most béke van, és senkit nem b@szogatnak: Horváth András ügyéről hallottál?

Grat a bérkommentelésért, látom, sok mindent kellett helyre tennie a kis csapatnak, ha még éjfélkor is melóztál...
Több mint 60 millió forintot költött az MTVA Usztics Mátyás új tévésorozatának első két részére - írja az átlátszó.hu az ORFK-tól megkapott támogatási szerződésre hivatkozva. Ahogy a cc megírta, a Végzős kezdők című sorozat szellemi atyja rendezőként,…..
runway 2013.12.03 20:10:32
@figyeloe: ezt hol olvastad?
Tegnap óta zajlik Rákay Philip egymilliárd forintos rémálma, a csujogatós, pendelyes, erőspistás hagyományőrzés szellemében készült monstre Itthon vagy - Magyarország szeretlek!, majd meglátjuk, milyen nézettséget bírt hozni. Na jó, csak hülyéskedünk, a statisztikai…..
runway 2013.09.29 19:07:25
@kis_kiraly: khm... Valakinek eszébe ne jusson lekérni a kábeltársaságok digitális adásainak egzakt számait! Lenne felhördülés, nagy!
Különösen az évi 75 milliárdért.
runway 2013.09.29 19:13:48
@fran7: kicsi madár!
A zindex piaci forrásokból gazdálkodik, a köztévé meg a te, meg az én, meg a másik két és fél millió adóforintjából. Mert több nem adózik, sokkal több nem is dolgozik ebben az országban.

Ha Rákai Fülöpke kétnapos agymenését kulturális missziónak tekintjük - nem az, de tekintsük annak -, akkor nincs helye kultúrát, a kultúra bármely szegmensét ilyen módon érintő megnyilvánulásnak.

E perctől fogva ugyanis, a te gondolatmeneted alapján, mondjuk a híradó műsorvezetője, Kékesi Gizi (ha véletlen van ilyen, akkor bocs, nem szándékos) bármikor bejelentheti, hogy neki nem szimpatikus az Ollógyűjtők Pártja, ezért ő marad a Fidesz híreinél, nincs vita.

Ugye érted, hogy ez a poszt miért született meg?