Regisztráció Blogot indítok
Adatok
józene

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írnám én, hogy tegnap megszavaztuk Pápai Jocit és az "Origo"-t az idei Eurovíziós indulónknak, csak hát eleve nem tehettünk mást, mivel a zsűri top négyese kettő híján szöges ellentétben állt a miénkkel, a nézőkével, sőt, Tóth Gabit, a hatalmas közönségkedvencet be se tették közéjük. Joci és a dala…..
józene 2017.02.19 16:50:15
@vajh: A te gondolatmenetedet folytatva, akkor Gigi volt az, aki "elvette" a helyet Gabi elől, és itt lóg ki a lóláb legjobban! Gigi dalát a "szakmai" zsűri mindig leszólta, az énekét magasztalta. Nem kapott túlságosan magas pontszámokat a döntőig, mégis őt helyezték Gabi elé. Az a Zséda, aki 10 pontot adott egy hete Gabinak, most 4 pontra értékelte, míg Giginek 8 pontot adott a remek éneklésére, a gyenge dalára. Én úgy látom, hogy Zsédán, és Frenreiszen múlott, hogy Gabi kimaradt a 4-ből, mert Caramelen nem kérem számon, hogy neki szimpatikusabb volt a roma Gigi, mint a magyar népzenei elemeket felhasználó dalt éneklő Gabi. Egyetértek azzal, hogy szorítsunk Jocinak, mert a dala jó - rap részt nem kedvelem - mélyen átérzi, önazonos. Én drukkolok neki!
Elérkezett A Dal az első elődöntőkhöz, ami rögtön azzal kezdett, hogy a lebetegedett Tatár Csilla helyére Rátonyi Kriszta ugrott be a Petőfi Tévéről. Ez amúgy még kicsit dobott is a műsoron, minden más azonban pont olyan nyomasztó, mint amennyire nyomasztó A Dal a kezdetek óta...
Baricz Gergő, azon kívül, hogy az X-Faktor miatt állandóan a bulvár célpontja, legutóbb egy Leonard Cohen-feldolgozással keltett feltűnést. Most azonban egyik új dalát mutatja be itt a Lángoló Gitárokon, aminek producere, a Cohen-dalhoz hasonlóan az EZ Basicből ismert Szarvas…..
józene 2012.07.25 20:57:18
@dex.ion: Bocs, de engem cseppet sem szórakoztatnak az ide nem illő, személyeskedő megjegyzéseid! Ne válaszolj,kérlek! Nem szeretnék sem röhögni, sem szórakozni!