Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amarillalalal

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úszni Kék Ars nautica 2014.12.26 21:24:06
Minden kedves olvasómnak kellemes ünnepeket! Szóval most, hogy végre pár napig nem kellett dolgoznom, sőt, még úsznom se a betegségemnek hála, el tudtam gondolkodni azon, hova is tegyem az úszást az életemben, mire szolgál, mit jelent nekem. Kb. négy éve kezdtem újra bele, akkor a…..
Mi kifejezetten bírjuk, ha egy lány átlépős bringát ül meg. Ugye mondanom sem kell srácok, hogy miért? Ti hogy álltok ehhez a kérdéshez? Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon! ..
Amarillalalal 2014.12.09 09:28:52
Véget értek hát Hank Moody kalandjai! Viszonyunkat leginkább az ő kapcsolatához tudnám hasonlítani Karennel: remekül indult, aztán kiütköztek a hiányosságok, jöttek a problémák, "a Mikulás, a megszokás, az unalomblokk". Ettől függetlenül még mindig jobb volt vele, mint…..
Amarillalalal 2014.07.06 12:44:25
Egyensúlyt! Mozgás másképp 2014.06.22 07:58:33
Mikor iskolás voltam naphosszat ültünk a testvéreimmel a Mario előtt. Nagyban edzettük a kattintgató izmainkat, de azt jószerivel sem lehetett mozgásnak nevezni. Ma is megtehetjük ugyanezt, hogy a TV előtt töltjük a napunkat rossz időben. Az egész napos döglés vagy joystick…..
Egyensúlyt! Kinesio tape 2014.06.08 12:32:48
Bizonyára már nektek is feltűnt a sportközvetítésekben, edzésen, vagy egyéb helyen, hogy egyesek tele vannak ragasztgatva különböző testrészeken, különböző színű és formájú szalagokkal. Meg kell mindenkit nyugtatnom, hogy ez nem egy divathóbort, ennek megvan az oka és a…..
Egyensúlyt! A térd tisztelete 2014.05.30 09:17:43
A futás jó, mert számos pozitív változást és fejlődést hozhat az életünkbe. Egészséges életmód, optimális testsúly, fittség, erőnlét, több energia. Viszont nagyon oda kell figyelnünk, mert közel sem veszélytelen. A szervezetünk rendeltetésszerű használat mellett…..
Nem vagyok híve a bonyolult kajáknak. A normális esetben nagyon kevés szabadidőmet nem is szeretem a konyhában tölteni. Igen, tudom, hogy nem vagyok egy mintaháziasszony. Nem arról van szó, hogy nem szeretek főzni, hanem arról, hogy más normális női lényekkel ellentétben engem…..
Amarillalalal 2014.05.24 09:19:52
Egyensúlyt! Sajtleves 2014.05.19 07:40:32
Ezúttal egy olyan receptet osztok meg veletek, ami nem bio, nem teljes kiőrlésű, ráadásul nem is kalóriaszegény. Mégis miért kerül fel ide? Mert nagyon finom. Az egészséges életmód számomra azt jelenti, hogy igyekszem az élet minden területén egyensúlyba kerülni. Ha étterembe…..
Amarillalalal 2014.05.20 09:27:50
@szancsurrr: Hmm mostmár én sem értem. Víz vagy alaplé? Az alaplé a "szakirodalom" szerint külön csontokkal, hússal, zöldségekkel főzött lé, amit a háziasszonyok lefagyasztanak és elővesznek ha kell, a kevésbé háziasszonyok pedig húsleveskockából előállítanak...
(A poszt nem vidám. És van egy pár nem túl szép fotó. Csak saját felelősségre...) Mindig más karambolozik. Mindig mást ér baleset. Mindig mást ütnek el. Mindig másért víjjog a mentőautó szirénája. Mindig azt gondoljuk, hogy velem ez úgysem történhet meg. Én is ezt…..
Ballagás, elmúlás, életünk fejezetei. Mit vegyünk fel ilyen alkalomra és mit ne? Sokan miért öltözködnek úgy, ahogy? A sport élmény, vagy kötelesség? Az iskolában mindent megtettek azért, hogy ellógjuk a tornaórát. Kudarcok, rossz élmények, rossz felszerelés. Aki atlétának…..
Amarillalalal 2014.05.08 14:08:10
Amarillalalal 2014.05.08 14:10:07
@Amarillalalal: A lejátszó is...
A sport, a mozgás okozzon örömet, legyen kikapcsolódás. Az elején ez kiemelkedően fontos. Ha nem érzed jól magad közben, valószínűleg nem fogod szívesen csinálni, hamar elveszhet a motiváció. Érdemes az első lépéseket úgy megtenni, hogy kampány helyett új életmódot építs…..
A Húsvét vasárnapi maraton futás igen régi tradíció. Az Úr imígyen szóla vala: "Szaporodjatok és sokasodjatok! Valamint eszetekbe véssétek; Húsvét vasárnapkor maratont futni félnetek nem kell, jó lesz!" De a nép, az istenadta nép csak egy piciny része fogadta meg az Úr…..
Amarillalalal 2014.04.19 21:42:50
Egyensúlyt! Iszol te rendesen? 2014.04.11 10:12:16
Mindenki megtanulta az iskolában, hogy a testünk tömegének 70 %-a víz. Azonban az emberek nagyon nagy része a szükségesnél jóval kevesebb folyadékot visz be. Indokok, kifogások bőven akadnak. Nem iszok, mert... - gyakran kell pisilni menni - izzadok - macerás - lusta vagyok -…..
Apa-fia utoljára a Boston Maratonon.http://edzesonline.hu/hir/6413/a_team_hoyt_iden_utoljara_fut_egyutt_bostonban A híres videó róluk, ami mindenkit megríkat:   Egymillió migrénes Vanda, az eltévedés nagyasszonya versenybeszámol:Normafa 20/10 Zoli for president :) Szavazz…..
Idén is elindulunk a Balaton Szupermaratonon, azonban ezúttal a Félbalaton versenyszámot választottuk. Szombaton Badacsonytól Balatonfüredig 43,6 km van az étlapon. Vasárnap pedig a Balatonfüred-Siófok etap következik, 50,7 km-es távon. Ancsur és Vanda futnak, Zoli bringán kísér,…..
Máris elérkeztünk a 10. adáshoz, amit egy csapatépítő nappal ünnepeltünk meg. Egy kis főzőcskét követően beszélgettünk egy jót. A felvétel során olyan témák és kérdések kerültek elő, amik kifejezetten azoknak szólnak, akik már eldöntötték, hogy szeretnének…..
Amarillalalal 2014.03.14 09:24:07
Apáca az Ironmanen Versenybeszámoló a héten nincs, viszont Ancsur rekedt hangja személyében Sütiszörny is a vendégünk volt. Szemüveg és a futás. Párásodás, eső, hó, lecsúszik, mozog. Vanda szakért. Kifogás rovat:Túl öreg vagyok!Késő már elkezdeni mozogni. Vén vagyok…..
Félmaratoni őrület - nyolc futó egy órán belül. Új világrekordja van a női félmaratonnak. Az emlegetett Asics reklám:   Beszámolók: Ancsur Balboát futott. Ismét teljesítménytúrán jártunk. Sisak, vagy nem sisak? Egy fejsérülésről is beszélgettünk. Heti…..
A sporton kívül van nekem egy másik szenvedélyem. A fotózás. Mivel most a maraton utáni jól megérdemelt pihenő hetemet töltöm, nem tudok semmi szaftos sport teljesítményről beszámolni, így jöjjön egy fotós poszt. A múlt héten a Mai Manó Házban voltunk a kedves Szellemképes…..
Egyensúlyt! Mikulás 2013.12.03 07:00:00
Vége van a versenyszezonnak. Kezdődhet a hosszú, téli alapozás. Sokakat egy-egy célverseny motivál. De mi van akkor ha túl messze van az A verseny, és a fejünkben ott van az a bizonyos Még ráérek! gondolata. Ezekben az esetekben a célversenyig érdemes több kisebb versenyt,…..
Béres Attila csapattársam volt a Csepel SC-ben, ahol 1985-től öt évet versenyzett (800 méteres elrontott OB-ja 1989-ből), és ezután három évig triatlonozott. Sok rövidtávú (1,5 km úszás - 40 km bringa - 10 km futás) verseny mellett egy féltávú Ironmant (2,5-90-21) is…..
Amarillalalal 2013.11.25 18:03:12
Véget ért hát a 6. évad - legalábbis számomra. Ti, akik most fogjátok megnézni az évadzárót, még tele vagytok izgalommal, vajon milyen lezárást kap a Kaliforgia, én már tudom. Spoilerezni nem nagyon akarok, ehelyett összegzésként csak annyit írnék, hogy ez az epizód is olyan…..