Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TeOmo (törölt)

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hátborzongató felfedezést tettek az egyiptomi Avarisban ásató régészek. Kézfejeket találtak mindenütt.   Négy gödörben 16 emberi kézfejre bukkantak. A négyből két gödör az úgynevezett trónteremben volt és egy-egy kézfej feküdt bennük, a két másik gödörben, amely…..
TeOmo (törölt) 2012.09.01 15:13:08
:)
Keresztény zarándokok által használt átok-követ találtak a skóciai Canna-szigeten. A több mint 1000 éve forgatott kővel valaki ellenségét átkozta meg. A kerek alakú, úgynevezett csészés követ, amelybe egy keresztet karcoltak, véletlenül fedezte fel egy helybéli egy…..
TeOmo (törölt) 2012.09.01 15:13:03
aha
A holland és svéd hajóépítők eltérő mértékegységet használtak, és mivel tervrajzok nem voltak, aszimmetrikus lett hajó. Ez okozta a tragédiát.   Egy nagy kutatási program keretében a 17. századi svéd hadihajónak minden gerendáját egyesével megmérték és…..
TeOmo (törölt) 2012.09.01 15:12:57
ja
Egy évvel az indulás után jó befektetésnek tűnik a világ jelenleg legmagasabb szállodája címet birtokló hongkong-i Ritz-Carlton. (Természetesen a talajszinttől mért.) A szálloda minden szempontból beváltotta a hozzáfűzött reményeket, a hírek éjszakánként több ezer dolláros…..
TeOmo (törölt) 2012.09.01 13:50:19
ja
Több érdekes ponton is el lehet kezdeni ezt a sztorit. Az egyik maga a tény, miszerint egy 255 méter magas toronyépületet húznak fel Velencében. A másik megközelítés szerint mindezt egy francia fickó tervezi, aki amúgy nemrég ünnepelte 90. születésnapját. Amúgy pedig Pierre…..
TeOmo (törölt) 2012.09.01 13:49:20
aha
Marotta ott folytatta, ahol abbahagyta: miután magára haragította a Fiorentina csapatát azzal, hogy Berbatovot fél órára elhappolta a Violák elől, a Sienától a koppenhágai csatárt csábította el. "Lehetetlen üzletnek tűnt, de már megvolt a megegyezés köztünk, az Arsenal és a…..
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
Eljero Elia frusztráltságának adott hangot a Juventusban eltöltött szezonjával kapcsolatban. A holland játékos kirekesztettnek érezte magát Torinóban. Elia nyáron csatlakozott a Werder Bremen gárdájához, hogy több játéklehetőséghez jusson, ám az átigazolásának is megvolt az…..
Juventus FC blog Bendtner orvosin 2012.08.31 10:07:26
Niklas Bendtner veszélyesen közel a Juventushoz. Mondhatni Torinót már be is vette, mivel a juventus.com szerint is feltűnt ma reggel a Fornaca di Sessant klinikán, hogy részt vegyen az orvosi vizsgálatokon. Ezután az Insituto di Medicina dello Sport felé veszi az irányt és ha ott is…..
TeOmo (törölt) 2012.08.31 13:08:03
@BigP8613: Valahol, én nem keresgélem. Nehogy már ne utálhassam azt, akit első perctől utálok, márpedig ezen a viking totemoszlopon mindig jókat derültem, hogy a tundra helyett focipályán éktelenkedik.
TeOmo (törölt) 2012.08.31 13:43:29
@MarekCsont: Nem fröcsögés, hányás, nagy a különbség. XD
Beígérnek egy világklasszis támadót, mert itt az ideje és nagyot akarnak alkotni minden porondon, ráadásul aki nem rossz fiú. Na, és most próbáld valahogy ráhúzni ezeket a tulajdonságokat erre az árbocra! Nem fog menni, nincs az a félszemű kalózfortély. :D
A Calcio Mercato 24 információi szerint Nicklas Bendtner lehet a Juventus új csatára, és úgy tudni, hogy a játékos már Torinóban tartózkodik. A pletykák szerint az Arsenal támadója egy évre kölcsönbe igazolhat a Bianconerihez, és a torinóiak opciós jogot szereznek arra, hogy…..
Jelentések szerint a Juventus visszautasított egy 60 millió eurós ajánlatot a Bayern Münchentől Arturo Vidalért és Claudio Marchisioért. A Tuttosport szerint a német klub még korábban kapcsolatba lépett a torinóiakkal és készen álltak mélyen a zsebükbe nyúlni a két…..
TeOmo (törölt) 2012.08.29 11:36:52
@BigP8613: Nyomhatod a szöveget, de számíthatsz visszajelzésekre szurkolótársaidtól, mint bárki, nem védett se játékos, se szakember, se szurkoló, ez benne van a pakliban. Marci nem fog neked írni, így maradunk mi, Klaudiák előnyt élveznek. :D
TeOmo (törölt) 2012.08.29 12:51:31
@BigP8613: Kicsit stilizálva a női drukkerekre gondoltam, márpedig Marcira szükségünk van ebből a szempontból is. :)
TeOmo (törölt) 2012.08.29 12:52:31
@BigP8613: Kérd el a telcsiszámát!. XD
A Lazio tagadta, hogy tárgyalásokat folytatna a Juventus csapatával Modibo Diakité átigazolásáról. "Abszolút nem. Nem tudom, ki találta ki ezeket a híreket, az egyetlen biztos dolog jelenleg, hogy 2013-ig szerződés köti őt hozzánk." - mondta a Lazio sportigazgatója, Igli…..
TeOmo (törölt) 2012.08.29 12:03:44
Persze, nyilvánvaló, hogy Massimo Carrera a Juve jelenlegi megbízott, eddig veretlen edzője. De honnan jött, miért olyan ismerős a neve? Merthogy minden, a 90-es éves közepén a zebrákat nyomon követő juventinonak, ismerősnek kell csengenie ennek a névnek. De nézzük, hogyan is…..
TeOmo (törölt) 2012.08.29 12:01:40
@juve1986: Simán, Vialli a legnagyobb király. :) Ott volt Carrera is a nagyok között, de nem csodálom, hogy nem sokan emlékeznek rá, nem semmi névsorban bújt meg.
Alessandro Del Piero idén nyáron zárta le a közel húszéves Juventusbéli pályafutását egy rendkívül emlékezetes szezonnal, de ügynöke és bátyja szerint még nem talált magának új csapatot. "Alessandro még nem választotta ki a következő csapatát, de mindez csak döntés…..
Az Juventus és az olasz válogatott oszlopos tagja, Andrea Pirlo szerint csapatát azért éri sok támadás az utóbbi időben, mert a világ élvonalát képviselik. A Roma új edzője, Zdeněk Zeman nem rég felháborodottságának adott hangot, amiért Antonio Contét csak tíz hónapra…..
TeOmo (törölt) 2012.08.25 12:11:59
A Serie A csapatainak ezentúl lehetősége nyílik arra, hogy 12 főt nevezhessenek cserének a meccsekre, jelentette be a FIGC. Vagyis a klubok összesen 23 főt nevezhetnek hivatalosan innentől a meccsekre. A szabály érvényes a Serie A, az Olasz Kupa az Olasz Szuperkupa és a Primavera…..
A pletykák szerint mindkét milánói klub érdeklődik a Juventus csatára, Fabio Quagliarella szolgálatai iránt, a játékos azonban Torinóban szeretne maradni. "Az Inter érdeklődik iránta, a Milannal már beszéltünk is" - erősítette meg a híreszteléseket Quagliarella ügynöke,…..
TeOmo (törölt) 2012.08.21 14:59:47
@MrJuventus: Csak első ránézésre. Cassano már nem egy életbiztosítás, hogy finoman fogalmazzak.
TeOmo (törölt) 2012.08.21 16:45:03
@izo: Kétségtelen, hogy sokkal zseniálisabb labdarúgó, mint a fent említett kettős. Én nem látok bele a kórlapjába, de nekem nem tűnt úgy, se tavasszal, se az EB-n, hogy 50 meccset le tudna hozni, nem két év múlva, idén sem.
Moggi is más kaliber, mint Marotta, habár ebben a helyzetben ő sem igazolgatná a világ legjobb tízeseit.
Fernando Llorente ügynöke megerősítette azon híreszteléseket, miszerint kliense a Premier League-ba igazolhat az átigazolási időszak lezárulta előtt. A spanyol játékos elhagyja a Bilbao csapatát ezen a nyáron, miután visszautasította szerződésének meghosszabbítását.Az…..
Az év játékosa címére az UEFA 53 tagországából adták le szavazataikat az erre jogosult újságírók, mely alapján eldőlt, hogy az egyetlen olaszként Andrea Pirlo bekerült a Top 10-be, ahol a szavazatok alapján végül a negyedik helyen végzett. Az előző szezonban a Juventusszal…..
A Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta elismerte, hogy a klub figyelemmel kíséri Fernando Llorente helyzetének alakulását az Athletic Bilbaonál. A Bianconerit több klasszis támadóval is kapcsolatba hozták a nyáron, ahogyan arról is többször lehetett hallani, hogy a torinóiak egyik…..
Antonio Conte 10 hónapos büntetést kapott a Fegyelmi Bizottságtól, míg Leonardo Bonuccit és Simone Pepét felmentették. Conténak állítólag tudomása volt arról, hogy 2010-2011-ben Siena meccseket készülnek megbundázni, de erről nem értesítette a hatóságokat. Az ügyész…..
A Juventus csapata még a szombati Szuperkupa döntő előtt tette közzé honlapján az új szezon hivatalos mezszámait. Kisebb meglepetésre -de nagyon helyesen- senki sem kapta meg Del Piero 10-es mezét. A friss igazolás Giovinco, de a régi nagy öreg Buffon sem fog Alex számával a…..
Mirko Vučinić derűsen várja a közelgő Szuperkupa döntőt. Ugyan a legutóbbi két barátságos mérkőzést kihagyta a montenegrói, de most kész elhódítani a trófeát a Napoli orra elől. Vučinić elszánt, csak egy dolog jár a fejében - a győzelem. Mégpedig két okból is nyerni a…..
TeOmo (törölt) 2012.08.09 19:49:50
@supicool: Semmi baj, változatos stílusban írogatsz, ez tény és elgondolkodtató. Persze nem gyanúsítok senkit semmivel, de nem győztél meg. Tulajdonképpen lényegtelen ki mennyire tudathasadásos, amíg nem mocskolja a csapatot, a nemtetszést ki lehet nyilvánítani, van aki zsebkendővel integet, van aki székházat éget. Mindenesetre nekem furcsa az a stílus, ahogyan ezt előadjátok.
TeOmo (törölt) 2012.08.09 19:51:00
@sleepy8: A mocskolódás csak az ocsmányságot takarja? pfffffffffff
TeOmo (törölt) 2012.08.09 20:02:56
@sleepy8: Hagyjuk, ez már tényleg filozófiai kérdés. Fekete-fehér, lehet választani, ki melyik oldalhoz húz inkább. Én ebben az esetben, ezen az oldalon a kettőt egymás mellett szeretem.
Úgy hírlik, a Juventus visszatért Jovetićhez, már ami a nyári top csatár-kérdést illeti. Erre az adhat ismét okot, hogy az eddigi kiszemelt, a holland Robin Van Persie meglepetésre a Manchester United csapatához kerül egyre közelebb. A jól értesült hírforrások azt is tudni vélik,…..