Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hobbilövész

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel a videóval képviseljük hazánkat a G&G által meghírdetett versenyen. Ha tetszett, kérlek nyomj egy LIKE-ot a youtube-os felületen. Előre is köszönjük a támogatásodat! ..
Véleményezésre bocsátom eme kis szösszenetet. Itt szeretném megköszöni az Invisible Enforcer Team tagjainak a közreműködést! ..
10 évvel az AK-47 bemutatása után az Egyesült Államok hadseregei az M1 karabély sikerei ellenére még javában az öntöltő puskákkal és géppisztolyokkal voltak felszerelve, amikor is az Armalite tervezője Eugene Stoner megtervezte az AR-15-öt. Ez egy igen könnyű, akkoriban…..
Az airsoftban, mint a paintballban is, egy lövedék célba juttatásával lehet találatot elérni, ám a paintballal ellentétben itt a lövedék nincs festékkel töltve (nem hagy nyomot), a találatot becsületesen az elszenvedő félnek kell bevallania. A tévhittel ellentétben a BB…..
Ebbe a bejegyzésbe nem szerettem volna semmi okosságot leírni, csak a Border Wars játéksorozat első, Drop Zone Missed c. játékán készült képeket elérhetővé tenni itt, a blog oldalon is. A képeket ide kattintva nézheted meg! Ha ott voltál, és nem látszol a képeken, akkor nagyon…..
Sajnos még tapasztalt airsoftosok sem tudnak igazán különbséget tenni a különböző fegyvertípusok között. Az airsoftban néhány kivétellel minden játékos egyéni lőfegyverrel, ezen belül nagyrészt vállfegyverrel küzd, melyek a címben említett fegyverek replikái.…..
Az úgynevezett modern hadviselés kezdetét a II. Világháború végére, vagy leginkább a Koreai háború kezdetére szokás tenni, ám létrejöttét nem a világháborús tapasztalatoknak, hanem a nukleáris fegyverek megjelenésének köszönhetjük. A nukleáris fegyverek elterjedésével, a…..
Mindenek előtt megjegyezném, hogy a Hobbilövésznél mindenki aktívan airsoftozik, ki több, ki kevesebb ideje, de mindannyiunk szenvedélye is ez a kiváló sport. Célunk, hogy játékostársaink minden igényét megfelelő minőségű és kedvező árú termékekkel elégítsük ki, legyen…..
Az 'airsoft', vagy ahogyan néhol hívják 'softair' egy olyan csapatjáték, amelyben a játékosok csapatokba szerveződve, a fegyveres hadviselés univerzális szabályai szerint játszanak el különböző szituációkat. Az airsoft nem képvisel semmilyen politikai vagy vallási eszmét, és…..