Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lakimaki

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A teremtőnek tele a hócipője az emberiséggel, ezért úgy dönt, nagytakarítást rendez a világban, de hogy ne vesszen minden teremtménye kárba, megbízza Noét (Russell Crowe), hogy építsen bárkát, melyen minden minden állatból két-két példány menedékre lelhet a hamarosan…..
lakimaki 2014.03.27 18:57:39
@Kovács Erzsébet: pontosan így van, ahogy leírtad. :) Az már nem ide tartozik, de Énok könyve szerint a halott "óriások/nefilimek" lelkei lettek a ma ismert démonok, mivel félig angyal DNS-ük volt így a szellemük halhatatlan és sóvárognak test után ezért szállnak/tak meg embereket.

Énok még írt arról is, hogy az óriások fel"zabáltak" mindent és a végén nem vetették meg az ember/állathúst (ekkor még csak növényevő volt az emberiség)+ az állatokkal való fajtalankodást se. Szóval volt itt bőven bűn, ami miatt jönnie kellett az Özönvíznek. :)
A bevételileg érdektelenségi fázisba süppedő amerikai filmkínálat egy kiadós mellétrafálással indított: a legújabb ifjúsági regény-adaptáció, azaz A végzet ereklyéi: Csontváros ugyanolyan be nem váltott ígéret maradt mind a forgalmazónak, mind a nézőknek, mint év eleji…..
lakimaki 2013.08.25 19:35:27
@Dean6: meglátjuk, hiszen lehet úgy jár mint a Percy Jackson. Ott is úgy tudtuk nem jön folytatás és lám jött a 2.rész. (hogy 3.rész lesz-e nem tudni, lehet ilyen eredmények mellett azt már inkább nem)
Hosszan lehetne ugyan vitatkozni arról, hogy az alapító atyák keresztény vagy szekuláris országnak szánták-e az Amerikai Egyesült Államokat, az azonban bizonyos, hogy Hollywood soha nem feledkezett meg a Bible Beltről, azaz a déli, konzervatív, szigorúan protestáns, sőt kreacionista…..
lakimaki 2013.06.27 20:35:44
@Kovács Erzsébet: kiváncsi leszek, hogy belerakják-e Azazelt mint főangyalt, aki vezette a lejövő angyali sereget és ő tanította meg az emberiség számára a harctechnikákat. (kardok, kések stb.), aminek meg is fizette az árát. (Énók könyve alapján, amire Jakab apostol is hivatkozik a Bibliában.)
Amúgy az nem is baj, hogy lesznek benne bukott angyalok, mert a történet szerint a megrontásuk miatt lett özönvíz, amiben bazinagy felelősségük volt. Írnék még, de ez nem teológiai oldal. Csak még annyit, hogy Noé idejében volt az angyali berontás, kérdés ezt is beleírják, vagy másra lesznek a hatszárnyú angyalok. :)
Úgy tűnik, a Warner mégsem várja meg, hogy teljesít nyitó hétvégéjén Az acélember (tehát nem félnek attól, hogy megismétlődne a Superman visszatér fiaskója); a Deadline jelentése szerint már hivatalosnak is mondható az, amire mindenki számított: készül Az acélember…..
lakimaki 2013.06.11 13:24:20
@Dean6: péntektől csak úgy záporoznak a kritikák majd :D
Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, akit teljesen váratlanul ért a hír, hogy a totálisan felejthető Harry Potter wannabe Percy Jacksont a so-so box office teljesítménye ellenére folytatják. Bizony-bizony, olyannyira, hogy már el is készült a trailer. Az a cápás poén nem rossz a…..
A tavaszi szünet téli viszonyokkal érkezett meg, a mozikba pedig nem csak az extra szabadidőt élvező fiatalok, hanem Andrew Niccol, Bryan Singer, Pedro Almodóvar és Michael Haneke kedvelői is elzarándokolhatnak. Heti bemutatók. A burok (The Host). Az Alkonyat szerzőnőjének újabb…..
A február, azon belül is a munkaszüneti napnak számító President's Dayt megelőző hétvége mindig is jó ugródeszkának számított, de a tavalyi év minden korábbinál nagyobb aranybányát kreált a Valentin nappal alkotott tengelyéből, hiszen három 100 milliós kasszasikernek is…..
Néhány hónappal ezelőtt a fene se gondolta volna, hogy ez a "zombis twilight" breaking news-kategóriás lehet, de az előzetesek annyira jók, a kritikák pedig annyira pozitívak, hogy szabályosan rácuppantam erre a filmre - és ebben nem vagyok egyedül. És most már azt is tudjuk, hogy a…..
A hétvégén, amikor Amerika felének figyelme a tévéképernyőkre szegeződik, azért mindig akad hely egy sikersztorinak a mozikban is. Ez a szerep most a Warm Bodies című szerelmi horrornak jutott, miközben Stallone is beállt Schwarzenegger mögé a Bullet to the Headdel. > új…..
lakimaki 2013.02.03 21:10:58
@Zalaba_Ferenc: köszi az infót, gondolom hogy mikor arról még nincs infó :) de a fő, hogy jön.
Bár még csak most merültünk bele a decemberbe, minket már a februári hazai kínálat foglalkoztat: az intenzív január után már-már szellősnek hat 2013 második hava, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne minden héten akár több érdekes cím is, ráadásul néhánnyal eddig még…..
lakimaki 2012.12.10 16:01:38
@Zalaba_Ferenc: remélem behozza, jó lenne megnézni akár feliratosan akár szinkronosan.
A cikkhez is hozzászóljak:
A februári felhozatalból még a Lenyűgöző teremtmények érdekel. A könyv jó volt, remélem a filmet se csapják össze...Boszorkányvadászokról pedig nem tudom még mit gondoljak, a poszterek elég érdekesre sikerültek, a trailer meg nem győzött meg eléggé, így ő olyan is-is kategóriába esik. :)
lakimaki 2012.12.10 14:31:45
@Zalaba_Ferenc: facebookotok alapján elvileg igen: kepfeltoltes.hu/121210/warmbodies_parlux_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :), remélem igaz is... :D
Az előző előzetes csak nem volt biztató, de ez már kifejezetten borzalmas. Nine Inch Nails helyett Red Band trancsírozást kapunk, miközben három többre érdemes színész kergeti egymást, és nem veszik észre, hogy nem 2003 van. Posztert is kaptunk. Az is nagyon jó. ..
Falling Skies, True Blood, Breaking Bad, Weeds és Political Animals. Jó kis lineup, elfogadnám őszre is, de az élet nem habostorta. Spoileres mind, ha nem vagyunk naprakészek.  ..
lakimaki 2012.08.14 21:58:07
@piettro: TNT már berendelte a 3.évadot újabb 10 rész jövő nyárra: tvline.com/2012/07/11/falling-skies-renewed-season-3/
Egy Flashpoint-crossover (Elit egység) ésegy jelentős szereplő halála a 3. évadbanírta: Sheri Block Az előzetesen bejelentett vendégszínészekkel, a Flashpoint-crossoverrel és az egyik fontos szereplő halálával nem kell gondolatolvasónak lennünk ahhoz, hogy…..