Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kilowog

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint,ugye? Mi az, hogy legjobb? Mi az, hogy legrosszabb? Tudjuk, hogy mennyire szubjektív ez az egész, de be kell látnunk, hogy kevés zenekar van, amelynek minden egyes termése aranyat ér. Vannak olyanok, ITT találtok is egy listát róla, ez az összeállítás viszont közelről sem…..
Kilowog 2016.09.04 16:51:10
@Old Shatterhand is Dead: a Virtual valóban nem a legjobb album, de ha Dickinson énekelte volna, ilyen listák közelében sem lenne. A lemez azért a szégyen kategóriától messze van, sőt szerintem jobb is mint az X-factor. Bayley nemvolt idevaló, csakhát Harris ragaszkodott az angol útlevélhez az énekesnél, abból meg akkor pont ilyen volt a kínálat.

youtu.be/yxn1EAY3TsQ
youtu.be/Zg8qEOsqTLg
A metal zene a sport elengedhetetlen kelléke. Egy remek videóra bukkantunk, amelyen meglepetésre nem egy zord súlylökő arc, vagy egy morcos birkózó headbangel - törékeny japán szinkronúszó lányok mutatták be gyakorlatukat a Kamelot riffjeire...
Kilowog 2016.08.18 17:23:24
@MR3 Béla: Miért mi? Reggie? Ez kurvára metal.
Talán nincs még egy olyan gyilkos, akinek személye köré annyi legenda, féligazságokat tartalmazó történet szövődött volna, mint Pipás Pista. Ha megpróbáljuk megtalálni a valóságot az évek során rárakódott, meseszerű rétegek alatt, akkor sem biztos, hogy eljutunk a teljes igazságig. Egy dolog azonban…..
Kilowog 2016.06.21 08:39:19
Már számtalan fórumon (Magyarul Balóval, rádió, blog....) hangoztattam az elmúlt hónapokban, hogy a CSOK januárban egy ingyen reklám volt a kormány számára. Kezdődött azzal, hogy az új CSOK programot elméletben januártól lehet igényelni, gyakorlatban február végétől kezdett működik, és a valóságban…..
Tisztelt Blog! Mint több éve Máv-nál dolgozó vasutas munkavállaló, van néhány  a Máv-nál bevezetett vizsgák rendszerében. A vizsgára kötelezett munkakörök számát jelentősen megemelték olyan dolgokból oktatnak és vizsgáztatnak szigorúan amire az adott munkakörben semmi…..