Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HellDavide

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jack & Diane két tinédzser lányról szól, pontosabban kettejük különös kapcsolatáról. Meglehetősen romantikusnak ígérkezik, de hogy hogy lesz ebből horror, arról csak sejtéseim vannak. Ahogy maga az előzetes is csak sejtet. A főbb szerepekben Juno Temple, Riley Keough és az…..
HellDavide 2012.07.27 02:05:53
@koimbra: Nem biztos , hogy bukta lesz, csak ez nem horror. Ez egy egyszerű dráma bakker.
:D
Sorozatomban olyan filmeket mutatok be, amelyeket a rajongók nagyon vártak, ám a megjelenésük csalódásokat okoztak. Sikerült egy másik porosodó rovatot is feltámasztani. Most mondjam azt, hogy sajnos? A kritikát csak akkor tessék elolvasni, ha már láttátok az első két…..
HellDavide 2012.07.26 01:48:58
@Horror018: Az nem tűsarkú, hanem magassarkú.
Vannak már könnyített láncfűrészek is.

@Balint_bacsi: Ez csak a harmadik része, mint írtuk, csak Paco Plaza csinálta, a stábbal együtt , lehet, hogy a hangulatért a másik Jaume Balagueró felel, így esélyes lehet, hogy jobb lesz a 4. része
HellDavide 2012.07.27 01:55:29
@Horror018: Abban a cipőben valóban lehet úgy futni. A nők ügyesek. A láncfűrész meg könnyített , mivel nincs benne anyag... Nem értem miért kerestek egy filmben logikát ahol kitalált szereplők vannak, kitalált dolgokkal. Tudom, hogy nincsenek félistenek , meg ájron men , de azért élvezem az Avengerst mert tisztában vagyok vele, hogy egy jó film. Bele lehetett volna kötni a Rec előző két részében is ilyenekbe, de engem az sokkal jobban bosszantott, hogy ilyen hamar és ilyen akciótlanul ért véget a menyasszony jelenete. Meg sokkal véresebben képzeltem el. Tehát, sose felejtsd el csak a megtekintés közben, hogy ez csak egy film.
HellDavide 2012.07.25 14:20:59
Hello. Sok mindenben egyetértek a véleményeddel, de néhol olyan logikus dolgokon siklasz át, aminek tök egyszerű a magyarázata.
Példának okáért, miért Rec 3. Mert nem a film volt fontos hanem a pénz. Elárulom azt a kis információt is, hogy Jaume Balagueró azért nem segített neki, mert megbeszélték, hogy a 3. részt az egyik, a 4. részt a másik csinálja meg. Reménykedhetünk, hogy az jobb lesz... A padlórács valóban bosszantó volt. Továbbá ugye egy alkotó volt , nem alkotók, de ez már csak szőrszálhasogatás. Akkor jöjjön az én véleményem. Az, hogy elhagyta a kézikamerás megoldást hiba volt. Nem csak a költsége kisebb, hanem sokkal jobban beleéli magát az ember a filmbe, de gondolom ezzel te is így vagy. Persze ezzel együtt tudja a kis látószög felébreszteni a szunnyadó félelmet ami aztán manifesztálódik is, a megfelelő pillanatban, a kellő hanghatásokkal együtt. Ennek okáért jobban preferáltam mindegyik részét eredeti nyelven megtekinteni, meg ugye nem hunyhatunk szemet az idióta szinkronizálási technikára sem, amiért a magyar szinkronos filmekben a beszédhangok halkak, míg a zene jóval erősebb. Szummázva majdnem elaludtam a filmen, és örültem amikor a végén meghalt a csávó. Igaz a csaj se volt valami szerethető karakter, de bakker. Miután belevágta a zombi fejébe a buzogányt hősünk az irányítószobában, nem volt annyi esze, hogy ki is szedje? Plusz, annak ellenére ,hogy a zombik vére fertőző simán belemehet a szemükbe, szájukba annyit ihatnak belőle amennyit akarnak, nem lesz bajuk, ezt marhaságnak tartottam.