Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kitta/na

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az orvosok tanácstalanok, az érsebész a neurológushoz küld, az vissza az érsebészhez, vagy az ortopédiára, az ortopédus a reumatológiára, és így tovább. Tisztelt Praxis!   Talán tud valaki segíteni abban, hová, kihez fordulhatnék, hogy maradék járóképességemet megőrizhessem, ne adj isten,…..
pufferblog Szülni, de minek? 2017.06.01 16:26:52
Már nemcsak szülünk. Teleszülünk. Mázsás súlyként nyomják a méhünket Kövér László meg nem született unokái. Mindeközben a GYES összege siralmas, a rugalmas munkaidő a legtöbb munkahelyen csak utópisztikus gondolat. A gyerek, aki reményeink szerint már iskolás korára elsajátít majd legalább egy…..
Ha nincs meg benned a motiváció az eladásra, hiába dobod piacra a lakásodat, soha az életben nem fog elkelnil! Ha megfelelően motivált vagy, nyomatékot adhatsz ennek azzal, hogy felkészíted a lakásodat, így gyorsabban és több pénzért adod el. Szegeden az utóbbi történt, itt a komplett sztori…..
Szinte minden háztartásban megtalálható a hajlakk. Azt azonban sokan nem tudják, hogy ez a lakk azon túl, hogy segít abban, hogy a frizuránk sokáig megmaradjon, egy csomó minden másra is használható. Varrás Nagyon bosszantó tud lenni, amikor a sokadik próbálkozásra sem sikerül…..
Ma jelent meg Ákos Ugyanúgy című EP-je, amin a címadó dal hat verziója mellett két új számot is meg lehet hallgatni. A Helyreigazítás címéből nyilván sokan rájönnek, hogy miről szólhat a dal, de a szövegben benne van minden, amit erről a témáról Ákos mondani szeretne. A számban egyébként Demjén…..
A Kettős Mérce mutat rá, hogy a sztálinista-rákosista módszereket csak nem lehet kiirtani a Nemzeti Hírtévéből (amit egy jogerős ítélet alapján akár Állami Nemi Szervnek ís hívhatunk, csak mondom). Pedig párszor már megütötte a bokáját a közmédia a hamisítások miatt: Lomnici Zotán kiretusálása után…..
Hogy Magda valóban a szerencse lánya-e, azt majd mindenki eldönti magának e rendkívül érdekes stílusban megírt posztnak a végére, az biztos, hogy a történet, és a hangulat nem a megszokott. Bevallom őszintén, az első furcsálkodás után engem megfogott a stílus is és a történet…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror!   Lehet, hogy kissé „nevetséges” lesz a probléma, amellyel önökhöz fordulok, számomra azonban cseppet sem az. Új munkahelyre kerültem 2015. szeptemberében, a…..
A gyermektartásdíj megléte és összege folyamatosan és évtizedek óta nagy indulatokat vált ki az érintettekből, elég csak bármelyik ebben az élethelyzetben lévő ismerőst, barátot megkérdezni, vagy esetleg valamilyen jogi fórumot olvasni. Október 30. a takarékosság világnapja,…..
Kitta/na 2015.10.31 17:49:15
@OkoskaTo:rp: Azt se felejtsük el, hogy a szülő a saját tartásának rovására is köteles gondoskodni a gyermekéről. = Ha egy szelet kenyér van otthon, nem én zabálom meg, hanem odaadom a kölöknek. Tény, hogy mindkét szülő képes hajmeresztő dolgokat összehozni a válás után, és az iPhone persze nem a fenti kategória.
Praxis Így lettem skizofrén 2015.10.27 08:50:56
A történet 23 hónapja kezdődött, amikor célponttá váltam a lakásmaffiának, szervezett bűnözéshez kapcsolódóan. Egy ismerősöm kávéval kínált meg, senki nem gondolna rosszra, magamat sem tudom emiatt hibáztatni. Utólag okosabb az ember! Nos a kávéban volt valami, amitől kába…..
Ma két családnak kézbesített a posta gyámhivatali határozatot, két szülőpár várta hónapok óta, tűkön ülve az évente ismétlődő vizsgálat eredményét. A döntés nem kisebb súlyú, mint a gyermekeik - egyik család esetében három, másikuk esetében öt kisgyerek – sorsa: az egymástól távol töltött hónapok,…..
Kitta/na 2015.10.19 08:16:04
@nyünyüge: nem kell felmérni, de akkor meg csodálkozni se kell, hogy más méri fel helyettük. Nem a híradót kell nézni, hogy mit ígérnek, hanem belátni, hogy hány szelet kenyérrel tudok ma többet venni, mint tavaly. Nem kell ehhez diploma: ha csak a felét tudom, ki lehet következtetni, hogy abból nem lakna jól még több ember. A felelősséget azért csak kéne végre vállalni.