Adatok
tóPart
0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Amikor először végigfutott a szemem az árakon, még nem volt semmi gyanús, simán kikértem a marhaburgert steakburgonyával, elvégre nyár, a tavon, mi baj történhet? Nos, amikor kinyílt a mélyhűtő ajtaja, akkor kellett volna elfutni, de legalábbis sztornózni. Nem így történt,…..
tóPart
2012.07.25 14:39:28
@speed:
Tisztelt Jancsa János úr!
Nagy öröm volt számomra olvasni a kommentjét, én is így gondolom, hogy közös cél a hazai vendéglátás színvonalának emelése.
Hiszem, hogy ebben mindenki tud segíteni, aki korrekt, informatív és építő hozzászólásaival segíti a munkánkat.
Bízom benne, hogy legközelebb minden részlet a helyén lesz, és tökéletes élményekkel távoznak majd tőlünk.
További munkájukhoz kívánok sok sikert és kitartást!
Üdvözlettel:
Bottyán István
Tisztelt Jancsa János úr!
Nagy öröm volt számomra olvasni a kommentjét, én is így gondolom, hogy közös cél a hazai vendéglátás színvonalának emelése.
Hiszem, hogy ebben mindenki tud segíteni, aki korrekt, informatív és építő hozzászólásaival segíti a munkánkat.
Bízom benne, hogy legközelebb minden részlet a helyén lesz, és tökéletes élményekkel távoznak majd tőlünk.
További munkájukhoz kívánok sok sikert és kitartást!
Üdvözlettel:
Bottyán István
tóPart
2012.07.25 14:47:38
@funfun:
Kedves Funfun,
köszönöm a leveledet, és a bátorító szavakat.
A vendég elvesztésénél ennél többről van szó.
Én azért választottam a vendéglátást hivatásomnak, mert elbűvölt a 19-20 századi magyar gastro-kultúra, a kisvendéglők hangulata, az akkori szállodás, vendéglátós kollégák társadalmi felelősségvállalása, az akkor megalkotott ételcsodák, és a végletekig a minőségbe vetett hit. Úgy érzem, hogy talán most is, mint akkor, egy gastro forradalom zajlik - egyre több a jó étterem, büfé, bistro, "csillagok" -, aminek még csak el sem tudjuk képzelni a kifutását.
Én és tulajdonos-társaim, szeretnénk ennek alakító részesei lenni. És bár tudom, hogy nagyon sokat kell még tanulnunk és dolgoznunk, de az akarat meg van bennünk.
Remélem, legközelebb már arról levelezünk, hogy milyen jó tapasztalataid voltak nálunk.
További szép napot!
István
Kedves Funfun,
köszönöm a leveledet, és a bátorító szavakat.
A vendég elvesztésénél ennél többről van szó.
Én azért választottam a vendéglátást hivatásomnak, mert elbűvölt a 19-20 századi magyar gastro-kultúra, a kisvendéglők hangulata, az akkori szállodás, vendéglátós kollégák társadalmi felelősségvállalása, az akkor megalkotott ételcsodák, és a végletekig a minőségbe vetett hit. Úgy érzem, hogy talán most is, mint akkor, egy gastro forradalom zajlik - egyre több a jó étterem, büfé, bistro, "csillagok" -, aminek még csak el sem tudjuk képzelni a kifutását.
Én és tulajdonos-társaim, szeretnénk ennek alakító részesei lenni. És bár tudom, hogy nagyon sokat kell még tanulnunk és dolgoznunk, de az akarat meg van bennünk.
Remélem, legközelebb már arról levelezünk, hogy milyen jó tapasztalataid voltak nálunk.
További szép napot!
István
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Köszönöm mindenkinek a véleményét, tényleg nagyon hasznos volt. Ahogy ígértem, a szükséges lépéseket megtettük, sőt, a burgonyát is lecseréltük.
Az evőeszközökkel kapcsolatban nézünk még egy másik variációt, ami kukoricakeményítőből készült. Ez talán egy kicsit jobb, meg persze környezetbarát is. Azt nem tudom, hogy ezt be tudjuk-e vezetni, de mindenesetre futunk egy kört.
Őszintén remélem, hogy ha ellátogattok hozzánk, akkor elégedettek lesztek a kínálattal és a szolgáltatásokkal.
Sajnos/szerencsére nem mindig van időm blogot olvasni, így előfordulhat, hogy nem tudok azonnal reagálni a kérdéseitekre. Éppen ezért írtam ki az e-mail címem is, amit most még egyszer megteszek - bottyan.istvan@edencsoport.hu -, erre írhattok.
További szép napot Nektek!
Bottyán István
tóPart