Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Normi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy-Britanniában a médiafigyelem középpontjába került az a probléma, hogy a fiatal lányok körében eddig nem sikerült vonzóvá tenni a kerékpározást. Egy országos vizsgálat szerint a fiúk átlagban 220 kilométert tekernek évente, a csajok viszont csak 38-at. Egy lányok körében…..
Mai posztunk, mint azt láthattátok, sem időben, sem tartalmilag nem követi szorosan az első részt. De hát még tart Yule ünnepe, és amúgy is, legutóbb az óskandináv népekről szélsőségesen egyoldalú posztot írtunk, aránytalanul eltúlozva az erőszakra és vagyon elleni…..
w A gép forog 2008.07.03 16:30:00
Érdekes, roppant érdekes. Hogy mennyire személyes az érzékenység, és mennyire rideg az ember, amíg mást ér sérelem. Amíg a szcientológusokon röhögünk, fenekedünk ellenük, és nyilvánvaló nonszensznek nevezzük a világképüket, teljes a nemzeti egység, szent a béke. Az a…..
A Digitalspy írta tegnap, hogy annak idején Hugh Laurie úgy vállalta el a sorozat pilotjának főszerepét, hogy egy percig sem bízott a sorozat többi epizódjénak berendelésében. Elég furcsa olvasni, hogy mennyire szkeptikus volt azzal a szereppel kapcsolatban, ami tulajdonképpen a…..
Subba A hét videója: Placcs 2008.01.17 11:45:00
Egy kis jókedvű videó nektek Amerikából. A felvételen szereplő család épp megtudja, hogy a házukat felújítja egy műsor. Gyermekek kirepülnek az ajtón, egyenesen a műsorvezetők kezébe ám a maminak nem sikerül olyan gyorsan szednie a lépcsőket, mint amennyire a képzelete…..